Ο αποκλεισμός του από την αποστολή της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ένα μήνυμα από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος ξέρει ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες του Δημήτρη Γραμμόζη.

Ο μέσος της Κέρκυρας επέστρεψε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και με την απόδοση του έδειξε ότι σε αυτόν μπορεί να στηριχτεί η ομάδα του για να ανατρέψει την κατάσταση.

Για το www.sport-fm.gr ο τίτλος του MVP του ανήκει.

Στην τρίτη του συμμετοχή ο Δημήτρης Γραμμόζης έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά τα στοιχεία που του επέτρεψαν
να κάνει καριέρα σε γερμανικές ομάδες. Το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες και ο 33χρονος μέσος κέρδισε τις περισσότερες από αυτές.

Από μια ολιγωρία οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όμως επτά λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο Γραμμόζης με ατομική ενέργεια και μακρινό σουτ ισοφάρισε και διατήρησε την Κέρκυρα ζωντανή στη διεκδίκηση της νίκης.

Άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο πανηγυρίστηκε το γκολ από τον πάγκο της Κέρκυρας απέδειξε και πόσο σημαντικό ήταν αυτό. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο μέσος έχει συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα της ομάδας του, (δεν πρέπει να ξεχνάμε το λάθος Ιτάνζ και Τομάς).

Ανασταλτικά η απόδοση του ξεπέρασε κατά πολύ το μέσο όρο των υπολοίπων μέσων και αυτό αποδείχτηκε από τη στιγμή που έγινε αλλαγή. Ο Ατρόμητος από το 70ο λεπτό πήρε τον έλεγχο και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση.

Η απουσία του Ιεροκλή Στολτίδη είναι κάτι περισσότερο από εμφανής στη φετινή περίοδο για την Κέρκυρα και το κενό του πολύ δύσκολα θα καλυφθεί όμως αν ο Δημήτρης Γραμμόζης συνεχίσει με αυτό το ρυθμό είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ