Στις 12 Οκτωβρίου ο Άρης και ο Μπράιαν Κάρεϋ, τα δύο δημιουργικά αδέλφια που κρύβονται πίσω από τη πλέον γευστική απόλαυση που ονομάζεται Simply Burgers, υποδέχτηκαν επιλεγμένο κοινό δημοσιογράφων στο νέο κατάστημα της αλυσίδας στο Χαλάνδρι καλωσορίζοντας τους στην ολοκληρωμένη εμπειρία γρήγορης εστίασης που προσφέρει το αγαπημένο brand.

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας, που έχει επίσημα ανοίξει τις πόρτες του, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φανατικούς οπαδούς του σε διαφορετικό ύφος και στυλ. Με το φωτεινό μήνυμα Eat Real Food να δεσπόζει στο βάθος της σάλας, τα Simply Burgers στο Χαλάνδρι προσφέρουν ένα υπέροχο και ζεστό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από minimal design στο οποίο το ξύλο και το δέρμα κυριαρχούν. Παράλληλα, όσο ο επισκέπτης απολαμβάνει το γευστικό του burger έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωντανά την παρασκευή των πιάτων.

Στο νέο κατάστημα των Simply Burgers αρκούν 3 απλά βήματα για να απολαύσει κανείς την απόλυτη γευστική εμπειρία. 1. Ο επισκέπτης διαλέγει το πιάτο που επιθυμεί 2. Κατευθύνεται στο ταμείο για να παραγγείλει και να πληρώσει 3. Κάθεται αναπαυτικά στο τραπέζι του όπου θα του σερβιριστεί η παραγγελία του.

Στο νέο concept store της αλυσίδας η γρήγορη παραγγελία συνδυάζεται με την αληθινή εμπειρία γεύματος σε έναν ευχάριστο και φιλικό χώρο. Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται στη Λεωφ. Κηφισίας 228, αποτελεί μία μοναδική επιλογή για ένα lunch break, ένα after office snack ή ένα casual dinner καθώς παραμένει ανοιχτό καθημερινά από τις 12:00 έως τις 24:00.

Η εμπειρία του “Simply Burgers Dine In” παρέχεται στα περισσότερα καταστήματα της αλυσίδας, με τους καταναλωτές να έχουν την ευκαιρία να γευτούν τα αγαπημένα τους πιάτα σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, όπου η κουζίνα και ο φρέσκος τρόπος παρασκευής των γευμάτων είναι ορατός από την τραπεζαρία.

Σήμερα, μόλις 9 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου εστιατορίου, οι δύο νέοι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, που έχουν χτίσει ένα δυναμικό Brand πάνω σε τρεις βασικές αξίες: Ποιότητα, Γευστική Εμπειρία & Σεβασμός στον Πελάτη, βλέπουν το όραμα τους να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο. Με 17 καταστήματα, 300.000 εγγεγραμμένους πελάτες, 19.000 facebook fans, 1.027 twitter followers, τα Simply Burgers κατατάσσονται σε ένα από τα πλέον αγαπημένα brands του ελληνικού κοινού!

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους νέους επιχειρηματίες όμως έρχεται όταν βλέπουν ότι το προϊόν τους οι καταναλωτές το αντιμετωπίζουν ως προσωπική τους επιβράβευση! Ποιος άλλωστε δεν έχει γιορτάσει μια μικρή επιτυχία στο γραφείο ή το σχολείο με ένα λαχταριστό και ολόφρεσκο burger!

Αυτό όμως που κάνει την εταιρεία να διαφοροποιείται ακόμα περισσότερο είναι το μεράκι με το οποίο λειτουργεί καθημερινά και η φιλοσοφία πάνω στην οποία έχει χτιστεί και θεμελιωθεί η μάρκα, την οποία υποστηρίζουν πιστά όλα τα μέλη της ομάδας που τη στελεχώνουν. Με φρέσκα & υψηλής ποιότητας υλικά τα Simply Burgers έχουν κατακτήσει επάξια μια θέση στις καρδιές μας προσφέροντας στον καταναλωτή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα burgers πλάθονται καθημερινά σε κάθε κατάστημα από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, το κοτόπουλο είναι φρέσκο φιλέτο ενώ όλα ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας. Οι σαλάτες είναι πάντα φρεσκοκομμένες, όλες οι σως και σάλτσες φτιάχνονται με φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα ενώ πλέον τα Simply Burgers διαθέτουν και τη δική τους συνταγή για το ψωμάκι του burger το οποίο ψήνεται καθημερινά για να είναι πάντα φρέσκο.

Στα Simply Burgers, όπως άλλωστε δηλώνουν και οι ιδιοκτήτες, «το κάθε γεύμα πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι απόλαυση. Eat real food!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube