Εμπιστοσύνη στην ομάδα της Κέρκυρας και στη δουλειά που έχει κάνει δείχνει ο προπονητής των Φαιάκων, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και τονίζει ότι είναι θέμα χρόνου να φανεί το καλό της πρόσωπο.

Παράλληλα ο Μαυροβούνιος τεχνικός με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ενώ επεσήμανε ότι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο σημασία έχει η νίκη και όχι η εμφάνιση.

Σε ότι αφορά το ντέρμπι του Σαββάτου έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στον Αλέξανδρο Πιπεριά:

Για τον φορμαρισμένο Μήτρογλου και πως θα τον αντιμετωπίσει;

«Δεν προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας πάνω σε ένα παίκτη του αντιπάλου, αυτό δεν το κάνουμε ποτέ, απλά θα κοιτάξουμε με κάποιους τρόπους σε θέματα τακτικής να τον περιορίσουμε, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης κλειδί μέχρι στιγμής για τον Ατρόμητο και βέβαια χρειάζεται προσοχή».

Για την εικόνα του Ατρομήτου μέχρι στιγμής:

«Καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, θα κοιτάξουμε εμείς να είμαστε καλά ώστε να πάρουμε το παιχνίδι. Υπάρχουν παίκτες καλοί που χρειάζονται προσοχή και από εκει και πέρα είναι ομάδα αήττητη με καλή ψυχολογία, όμως εμείς χρειαζόμαστε οπωσδήποτε το παιχνίδι, είτε παίζοντας καλά είτε όχι».

Για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και πως αυτή θα βελτιωθεί:

«Δεν πηγαίνουμε καλά είναι αλήθεια, όμως τα μισά γκολ που έχουμε δεχθεί είναι πολύ εύκολα, καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Αν τα δούμε ένα ένα τα γκολ θα διαπιστώσουμε ότι πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Είναι χαρακτηριστικά τα δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό και το δεύτερο με τον ΠΑΣ Γιάννινα που πολύ εύκολα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε αλλά σίγουρα είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, συγκέντρωσης και ψυχολογίας σε κάποιες στιγμές που δεχθήκαμε γκολ και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Σε αυτά τα δύο ματς είχαμε καλή εικόνα και μας αδικεί το αποτέλεσμα, όμως με Πανιώνιο και Παναιτωλικό δίκαια χάσαμε στην έδρα μας».

Για το αν θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Δεν θα ήθελα να πω πολλά για αυτό το θέμα. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου, δεν ξέρω αν θα προχωρήσω σε πολλές αλλαγές, άλλωστε έχουμε ακόμα δυο τρεις ημέρες μέχρι το παιχνίδι όποτε έχουμε ακόμα χρόνο να το δούμε».

Για τους τραυματισμούς και πόσο επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας:

«Είναι θέμα ατυχίας, δεν μπορώ να τα βάλω με τον Θεό. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν το καλοκαίρι (Αγρίτης, Μπάρκογλου) ή ο Μετίν που ήρθε αργά, αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα είναι ακόμα καλύτερα αλλά είχαμε πολλές ατυχίες».

Για την κίνηση του να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης:

«Εγώ δεν φεύγω μόνος μου. Αν η διοίκηση θεωρήσει ότι εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Πιστεύω σε αυτά που κάνω και δεν θα φύγω μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα. Αν η διοίκηση έχει άλλη άποψη είναι δικό της θέμα, όμως εγώ δεν παραιτούμαι. Πιστεύω στην ομάδα και στη δουλειά μου. Όπως όμως γνωρίζετε ο προπονητής είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει».

Για το αν είναι εύκολο να επικεντρώνεται στη δουλειά του όταν γνωρίζει ότι κρίνεται από το κάθε αποτέλεσμα:

«Δεν με απασχολεί τι θα γίνει, εγώ είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι οι ποδοσφαιριστές να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα. Εγώ συνεχίζω τη δουλειά και νομίζω είναι θέμα χρόνου γιατί οι παίκτες είναι πολύ καλά στις προπονήσεις και εύχομαι να είναι το ίδιο καλά και στο παιχνίδι και δεν με απασχολεί για το δικό μου μέλλον».

Για την κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος και τις δύο ομάδες που περιμένουμε να συμπληρώσουν τη Σούπερ Λίγκα:

«Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν ποιες θα είναι αυτές οι δύο ομάδες για να ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Εμείς την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με την ομάδα Α και δεν μπορούμε να δουλέψουμε να προετοιμαστούμε».

Για το ντέρμπι του Σαββάτου ΑΕΚ-Ολυμπιακός:

«Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά σε ένα ντέρμπι πότε δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ποιος θα είναι ο νικητής. Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και μπορεί να αλλάξει και ψυχολογία. Σε ένα ντέρμπι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά σε αυτά που κάνεις. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει το μυαλό του στο παιχνίδι του Champions League αφού ο προπονητής του ξέρει να χειρίζεται αυτές τις καταστάσεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube