Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος παραδέχτηκε πως έκανε χρήση πολλών ναρκωτικών ουσιών.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ αρχικά δήλωσε: «Έχω κάνει όλες τις καταχρήσεις. Αλκοόλ, τσιγάρο κι άλλες που δεν μπορώ να περιγράψω… λεπτομερώς».

Στην συνέχεια, το πρότερο «κακό παιδί» του Χόλιγουντ ανέλυσε πώς η ζωή του πήρε την… άνω βόλτα ξεφεύγοντας από τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές χωρίς να ξεχάσει να αναφερθεί συγκινημένος στον Μάρλον Μπράντο.

Εξάλλου οι δύο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις, αφού ο «Νονός» συμβούλευε τον αρκετά τον Ντεπ μέχρι και λίγο πριν τον θάνατό του. Σε εκείνο το σημείο ήταν που ο σύζυγος της Βανέσα παραντί, συγκινήθηκε. Στη συνέχεια της συνέντευξης στο ιταλικό περιοδικό «OK salute» ο δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι υπήρξαν και κάποια θετικά στοιχεία από την σχέση του με τα ναρκωτικά.

«Ίσως να μην μπορούσα να υποδυθώ τον Hunter Thompson στην ταινία "Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας", αν δεν ήξερα πώς αισθάνεσαι μετά την επίδραση του LSD ή των υπνωτικών. Θέλησα όμως να γυρίσω σελίδα και να διαγράψω τα πάντα», ήταν μία εκ των προτάσεων του…

Κατόπιν, μίλησε στάζοντας… μέλι και για την γυναίκα του η οποία κι αυτή προσπάθησε πολύ να τον επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. «Γνώρισα τη Βανέσα το 1998 και μέσω εκείνης, στη Γαλλία, μια χώρα που με άλλαξε ριζικά, άλλαξα μια για πάντα. Μου υπέβαλε την ιδέα να ζήσω μια ζωή κανονική», ξεκίνησε να λέει.

«Υστέρα, ήρθαν τα παιδιά. Και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο για να μην παραπαίω μπροστά τους, αλλά και για να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Αποφάσισα να ποντάρω στην υγεία και να μην φέρω τα παιδιά μου σε επαφή με αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Θέλω να αισθάνονται ευτυχισμένα και περήφανα για τον πατέρα τους», είπε συγκινημένος ο «Κάπτεν Τζακ Σπάροου».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube