Ο τραυματισμός του Λευτέρη Σακελλαρίου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποδείχτηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μικρή θλάση στην κατάφυση του γλουτιαίου και μια μικρή κάκωση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Τραυματίας επέστρεψε και ο Γκουστάβο.

Το θετικό είναι πως ο Σακελλαρίου θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς ακολουθεί η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Ο Γκουστάβο έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί και αυτός σε μαγνητική, ώστε να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματος και το διάστημα της απουσίας του.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την κατάσταση του Χαρίδημου Μίχου, ο οποίος σύντομα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, καθώς η ακτινογραφία ήταν καθαρή. Στην προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει δώσει ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube