Μόνο το αποτέλεσμα κρατάει από τον αγώνα με την Κέρκυρα (2-1) ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Στεφάν Ντεμόλ. Ο Βέλγος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του έπαιξε «μισή ώρα καλού ποδοσφαίρου, μία ώρα κακού και πήραμε το αποτέλεσμα». Παράλληλα τόνισε ότι ήταν τυχερός ο ΠΑΣ, καθώς θα μπορούσε να δεχτεί την ισοφάριση σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Φαίακες.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε γρήγορα στη συνέντευξη Τύπου καθώς αναχωρώ ευθύς αμέσως αεροπορικώς για το Βέλγιο για προσωπικούς λόγους. Ήταν μια δύσκολη νίκη σήμερα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι όμορφο αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι και δύσκολο. Τα πρώτα 30 λεπτά μπορούσαμε να κάνουμε το σκορ αν όχι 3-0 αλλά 2-0. Μετά το πρώτο 30λεπτο δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε αλλά πριν όλα δούλεψαν καλά και βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα του δευτέρου μέρους:

«Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να φρεσκάρουμε την ομάδα με κάποιες αλλαγές. Το γκολ που πετύχαμε ήταν γκολ περισσότερο χαρακτήρα παρά της ομαδικής προσπάθειας στο γήπεδο. Ήμασταν τυχεροί σε 2-3 περιπτώσεις που δεν δεχτήκαμε την ισοφάριση καθώς ο αντίπαλος δημιούργησε ευκαιρίες. Παίξαμε μισή ώρα καλού ποδοσφαίρου, μία ώρα κακού και πήραμε το αποτέλεσμα. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο παίζεις καλά και χάνεις ενώ άλλες δεν παίζεις καλά και κερδίζεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube