Τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, φέρεται να είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τον ενημέρωσε πως πήγε στο Μπιλμπάο και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση!

Η άποψη του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών ήταν να μην κάνει επέμβαση, όταν είχε τις ενοχλήσεις το καλοκαίρι και μάλιστα είχε συμφωνήσει και ο ίδιος ο γιατρός του 32χρονου παίκτη (Μικέλ Σάντσες)!

Στον εσωτερικό κανονισμό αναφέρεται ότι ο κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να εξεταστεί από τον δικό του γιατρό αρκεί να είναι ενήμερος ο γιατρός της ομάδας, κ. Θέος, ο οποίος και πρέπει να παραλαμβάνει τον πλήρη φάκελο των αποτελεσμάτων.

Από τη στιγμή που ο Γέστε επέλεξε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αυτό σημαίνει πως θα μείνει περίπου 40 μέρες εκτός δράσης. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί - πέρα από το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - στους αγώνες με ΑΕΚ (15/10, εκτός έδρας), Πανιώνιο (23/10, εκτός έδρας), ΟΦΗ (29/10, εντός έδρας), Άρη (05/11, εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα, ενώ ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (στις 19 Νοεμβρίου) στο Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γέστε δεν έχει αγωνιστεί από τις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας υποστήριζε πως δεν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ