Με δύο εντυπωσιακές νέες εμφανίσεις θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά. Με τη συνδρομή της Puma ο δικέφαλος του Βορρά επέλεξε για φέτος μια λευκή και μια μαύρη εμφάνιση. Χαρακτηριστικό και των 2 εμφανίσεων είναι η διπλή διαγώνια ρίγα στο στήθος.

Ο αστικός μύθος αναφέρει πως η διπλή ρίγα καθιερώθηκε προς τιμήν του Γιόχαν Κρόιφ –μέλος της οικογένειας της Puma - όταν σε αγώνα της Εθνικής Ολλανδίας, έσκισε μια από τις 3 ρίγες στη φανέλα.

Η εμφάνιση ανήκει στην συλλογή King ,την οποία προτίμησαν κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη όπως η Τότεναμ, η Λάτσιο και πολλές άλλες.

Στο www.sportfm-shop.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη. Ο Αντελίνο Βιερίνια, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, είναι οι πρώτοι στις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ. Η διαθεσιμότητα στις συγκεκριμένες εμφανίσεις είναι περιορισμένη.

Eύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε τις νέες εμφανίσεις ντου ΠΑΟΚ, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε τις ολοκαίνουριες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, κάντε κλικ εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube