Ο Γιώργος Δώνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε πως ο Σαρλ Ιτάνζ ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου που δεν ήταν «εκτός κλίματος».

Αν υπήρχε ένας παίκτης στο γήπεδο της Τρίπολης που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση των Περιστεριωτών με τον Αστέρα (0-0), αυτός δεν ήταν άλλος από τον τερματοφύλακα των «κυανολεύκων». Οπότε, ο τίτλος του MVP ανήκει δικαιωματικά σε αυτόν.

Ήταν σταθερός, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις, κι όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του ήταν εκεί για να δηλώσει «παρών».

Τα τελειώματα των γηπεδούχων μπορεί να μην ήταν και… ό,τι καλύτερο, όμως αν ο Ιτάνζ δεν έλεγε «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις, τότε είναι σίγουρο πως ο Αστέρας θα είχε πάρει το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή «κούρσα» της Σούπερ Λίγκας.

Το πρώτο κρίσιμο τέστ για να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή ημέρα… ήρθε μόλις στο 25’, όταν βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να μπλοκάρει την μπάλα από το κοντινό σουτ του Έγκον.

Στη συνέχεια, στο 76’, όταν ο Ροζέριο είχε κάνει άνω κάτω την άμυνα του Ατρομήτου, φτάνοντας ανενόχλητος απέναντί του, είπε και πάλι όχι. Το ίδιο έκανε και στο σουτ του Τσαμπούρη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και για τους παραπάνω λόγους, τόσο ο Δώνης όσο και οι συμπαίκτες του, του χρωστάνε… ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube