Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Στέλιου Ηλιάδη από την Κέρκυρα. Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στο Νησί των Φαιάκων για να προχωρήσει τη μεταγραφή του.

Ο Ηλιάδης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή (επειδή υποβιβάστηκε στη Football League 2), όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, όταν εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΟ.

Ο Θεσσαλονικιός χαφ έπαιξε σε 9 ματς (7 στη Σούπερ Λίγκα και 2 Κύπελλο Ελλάδας) με τη φανέλα του «Γηραιού» την περσινή σεζόν. Μάλιστα, ο Ηλιάδης αναμένεται να παρακολουθήσει το σημερινό (17:15, Novasports 2) παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς, οι Γραμμόζης και Ιωάννου φαίνεται πως πλήρωσαν την άσχημη εικόνα του ΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και το ντεφορμάρισμα τους, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός αποστολής από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Γιάντσης, Σακελλαρίου και Όσμαν.

Αναλυτικά οι 18 της αποστολής είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Όσμαν, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου,Γκουστάβο, Καλαντζής, Μετίν, Αγρίτης, Λόβιν.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube