Να κάνει σεφτέ στις νίκες και να εκμεταλλευτεί για πρώτη φορά τη δύναμη της έδρας θέλει η Κέρκυρα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που ανοίγει την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο νησί έχοντας στο μυαλό τους την περσινή νίκη και μοναδική επιδίωξη είναι να περάσουν και φέτος ένα ευχάριστο απόγευμα στο ΕΑΚ.

Κέρκυρα:

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό (3-2) και η κακή εμφάνιση του δευτέρου ημίχρονου, έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Η Κέρκυρα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη και ο μοναδικός της βαθμός προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0).

Το επιθετικό πρόβλημα φάνηκε να ξεπερνιέται, όμως η συνολική εικόνα και ειδικότερα η αμυντική λειτουργία αγχώνει για τη συνέχεια. Κάποιοι έκαναν λόγο για πρόβλημα στη φυσική κατάσταση, όμως ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ενώ ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του από την εικόνα και τη διάθεση που βλέπει στις προπονήσεις.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, οι «Φαίακες», δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, όμως ο αποκλεισμός των Γραμμόζη, Ιωάννου από την αποστολή δείχνει τη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό με στόχο την πρώτη νίκη.

Στο αρχικό σχήμα λοιπόν αναμένεται να δούμε νέα πρόσωπα και ο αποκλεισμός των δύο ποδοσφαιριστών αποτελεί μήνυμα και για τους υπόλοιπους!

Εκτός λόγω τραυματισμών έχουν μείνει και οι Μπουκουβάλας, Παρασκευαΐδης, Τσίγκας, Μίχος, Χάμπερ και Ζιάμπαρης.

Την Τρίτη το πρωί (27/9) ο Μιχάλης Μπουκουβάλας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Λάκη Νικολάου, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Όσμαν, Μπάρκογλου, Μαζνόφ, Γιάντσης, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Γκουστάβο, Καλαντζής, Μετίν, Αγρίτης και Λόβιν.

Πανιώνιος:

Στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, παρά την ήττα 2-1 έδειξε τα πολύ καλά του αγωνιστικά στοιχεία και αν είχε εμφανιστεί αποτελεσματικότερος στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, είναι από τις τυχερές που έχει δώσει συνεχόμενα ματς (όπως και η Κέρκυρα). Στην πρεμιέρα έμεινε στο 2-2 με τον Εργοτέλη και στην επόμενη πέρασε από την δυνατή έδρα του Παναιτωλικού (1-0) παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, έχουν μείνει οι Κβιρκβέλια και Ριέρα. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Ο Πανιώνιος ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στην Κέρκυρα, λόγω των καθυστερήσεων που υπήρχαν στις πτήσεις γεγονός που όλοι ευελπιστούν να μην επηρεάσει την ομάδα.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Όμο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Εστογιανόφ, Κούτσι, Κολοβός, Μπούζας, Κούρος, Σταματής.

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δύο ομάδες ήταν την προηγούμενη περίοδο, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 αποτέλεσμα που ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή του στην κατηγορία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube