Το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει η Κέρκυρα, στη φετινή Σούπερ Λίγκα, με δύο ήττες και μια ισοπαλία έχει προκαλέσει εκνευρισμό και ανησυχία στον κόσμο της ομάδας.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να βάλουν τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, ξεκινώντας από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής (Σάββατο 24/09, 17:15).

Η προετοιμασία για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όπως εξελίχθηκαν τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης για τους «Φαίακες». Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε δουλειά στον τομέα της δύναμης, ενώ εκτός παρέμειναν οι Τσίγκας και Μίχος, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τον Οσμάν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ και ο Παρασκευαϊδης αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση, στην οποία οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να ρίξουν βάρος στον τομέα της τακτικής.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube