Στο ευρύ ελληνικό κοινό έγινε γνωστή το 1999, όταν και ξεκίνησε μια τρελή κούρσα προς τους τελικούς του Champions League. Η ιστορία της όμως κρατά από το 1918 και σήμερα αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη δύναμη του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι νυχτερίδες - προσωνύμιο που απόκτησε η πόλη της Βαλένθια το 1238 κατά την απόπειρα του Δημήτριου του Κατακτητή να εισβάλλει στη πόλη - αγωνίζονται με τις παραδοσιακές άσπρες εμφανίσεις και μαύρα σορτσάκια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Βαλένθια κλέβει τη παράσταση με τη τρίτη εμφάνιση που είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Στο κύριο μέρος της είναι πορτοκαλί, χρώμα που συμβολίζει την επαρχία της Βαλένθια, ενώ ο γιακάς της είναι μαύρος.

Μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τη Nike, οι νυχτερίδες φέτος επέλεξαν για την ένδυσή τους την ισπανική εταιρία Joma και προσδοκούν σε μια καλή πορεία στο Champions League και την Primera Division.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, την νέα εμφάνιση Βαλένθια, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε την ολοκαίνουρια εμφάνιση της Βαλένθια, κάντε κλικ εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube