Χιλιάδες αυτόγραφα και δώρα της ADIDAS μοίρασαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Κώστας Χαραλαμπίδης το βράδυ της Κυριακής, στο περίπτερο του Παιδικού Χωριού του Φιλύρου στη ΔΕΘ, με την ευκαιρία της λειτουργίας της GBA (GREEK BASKETBALL ACADEMY).

Ο τέταρτος της παρέας, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ήταν παρών μέσω… βίντεο. Ακολουθεί την προετοιμασία του ΠΑΟ, στη Γιουγκοσλαβία και έστειλε το μήνυμα του με εικόνα και ήχο από πολλά χιλιόμετρα μακριά με την υπόσχεση ότι θα είναι σύντομα κοντά στους υπόλοιπους «τρεις».

Μικροί και μεγαλύτεροι φίλοι του μπάσκετ συνάντησαν τους διεθνείς αστέρες και συζήτησαν σχετικά με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ που ξεκινά στις αρχές του Οκτώβρη, αρχικά με τα «εργομετρικά» και στη συνέχεια με το πρωτοποριακό προπονητικό της πρόγραμμα.

Η GBA, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και τους τέσσερις πρωταθλητές (Διαμαντίδης- Παπαδόπουλος- Χατζηβρέττας- Χαραλαμπίδης) ανοίγει το πρώτο μπασκετικό… ακαδημαϊκό έτος και αγκαλιάζει νεαρούς αθλητές και αθλήτριες. Θα διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ, θα ΜΑΘΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Η GBA φιλοξένησε επίσης τον προπονητή του Άρη Βαγγέλη Αλεξανδρή και δύο από τους παίκτες των «κιτρίνων», τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Η συμμετοχή στη GBA (GREEK BASKETBALL ACADEMY) δεν προϋποθέτει καμία απολύτως δέσμευση με δελτία. Οι αθλητές, όποτε το επιθυμούν, μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα σε οποιοδήποτε σωματείο. Επίσης, αθλητές που ανήκουν ήδη σε ομάδες, μπορούν να φιλοξενηθούν στη GBA (www. gbacademy.gr).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει (περισσότερα στο www. gbacademy.gr και στο 6981- 047055).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube