Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Παναιτωλικός έχει μια συγκομιδή έξι βαθμών κάτι που αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας του Αγρινίου, Μπάμπη Τεννέ. Ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του. Η αλήθεια είναι πως ο Παναιτωλικός έχει αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, πράγμα που τόνισε και ο Γιώργος Θεοδωρίδης και ο Ανρί Καμαρά.

«Νομίζω ότι όλα είναι μια χαρά μετά από αυτό το παιχνίδι. Σε επτά μέρες δώσαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ανάμεικτα τα συναισθήματα μου, γιατί στην Κέρκυρα, έχω περάσει πολλές ευχάριστες στιγμές. Δεν θέλω να μιλήσω για τον αντίπαλο, θέλω να μιλήσω για την ομάδα μου. Ήμασταν πολύ καλοί, συγχαρητήρια στους παίκτες μας», είπε ο Μπάμπης Τεννές.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Θεοδωρίδης, τόνισε: «Παίζαμε σήμερα κόντρα σε μια ομάδα που γνωρίζει την Super League. Είναι μια έμπειρη και πολύ καλή ομάδα. Πιάσαμε καλή απόδοση στο δεύτερο. Ακόμη και σήμερα, βάλαμε λίγα γκολ για τις ευκαιρίες που κάναμε. Πολύ σημαντική νίκη. Πιστεύουμε στην ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε στον κόσμο. Δεν κάναμε τίποτα σήμερα, απλά πήραμε τρεις βαθμούς, τους οποίους αν δεν προσέξουμε θα τους χάσουμε στην έδρα μας. Το καλό ξεκίνημα είναι πάντα σημαντικό.

Κοιτάζουμε πλέον τον επόμενο αγώνα. Θα κάνουμε το καλύτερο για την παραμονή στην κατηγορία. Τον Άγγελο τον ξέρω καλά. Στην φάση του γκολ και ο Ρότσα ήταν που βοήθησε. Είμαστε ομάδα. Όχι ο Άγγελος και ο Γιώργος, αλλά ο Παναιτωλικός. Είμαι ευτυχισμένος που έχω τέτοιους συμπαίκτες. Πρέπει να κοιτάζουμε ν είμαστε σοβαροί. Πιστεύω ότι σε κάθε αγώνα θα σκοράρουμε
», τόνισε.

Νίκη στο επόμενο παιχνίδι ζήτησε και ο Ανρί Καμαρά: «Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τις αλλαγές, γίναμε πιο φρέσκοι και βοηθήσαμε την ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ», τόνισε αρχικά στο συνδρομητικό, για να συμπληρώσει:

«Αν έχεις καλούς παίκτες μαζί σου, όπως ο Θεοδωρίδης και ο Χαριστέας, τότε μπορείς να παίζεις καλά. Είναι πιο εύκολο. Πίστευα πως μπορούσαμε να νικήσουμε και πως μπορούσα να βοηθήσω. Είναι σημαντικό να σκοράρει κανείς. Είμαι χαρούμενος που το πέτυχα».

Για τον Ατρόμητο, τόνισε: «Να είμαστε όπως σήμερα. Θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι κάτι… ξεχωριστό για εμένα. Δεν θέλω να μιλήσω για την συνάντησή μου με τον Δώνη. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στον Παναιτωλικό. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη από τον Ατρόμητο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»

Παγκάκης: «Παίζει πολλά απόψε ο Παναθηναϊκός, έχει την αύρα να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Λόβρεν: «Ο τρόπος που με αγκάλιασε ο ΠΑΟΚ με έκανε να νιώσω σαν να είμαι τρία χρόνια εδώ»

ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο όριο των καρτών

Stoiximan Super League: Το ντέρμπι των «πρέπει» στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ που κυνηγάει την πρωτιά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι με μεγάλο «πρέπει» και για τους δυο αιώνιους!

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Ευκαιρία για... εξιλέωση στη Λιβαδειά για τους Θεσσαλονικείς