Την πολύ κακή εμφάνιση, κυρίως στον αμυντικό τομέα, που πραγματοποίησε κόντρα στην Άντερλεχτ και την οδήγησε στη βαριά ήττα με σκορ 4-1 , καλείται να αφήσει στο Βέλγιο η ΑΕΚ και να στραφεί στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Η «Ένωση» υποδέχεται τον Εργοτέλη την Κυριακή και οφείλει να ανασυνταχθεί και να μην επαναλάβει τα λάθη του αγώνα της Πέμπτης για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μόλις δύο ημέρες για να προετοιμαστούν για τον πρώτο αγώνα που θα δώσουν στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας, με βασικό μέλημα είναι να απομονώσουν τα λάθη τους και να παρουσιάσουν μια εικόνα κατά πολύ βελτιωμένη. Στα συν για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι μπορεί να υπολογίζει τον Μάκο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος για το παιχνίδι του Europa League, ενώ στα μείον καταγράφεται η απουσία του κόσμου, αφού η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το 4-2-3-1 που παρέταξε ο προπονητής του «Δικεφάλου» κόντρα στην Άντερλεχτ αναμένεται να επανέλθει στο 4-3-3, ενώ Μάκος και Χοσέ Κάρλος το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσουν βασικοί. «Ανοιχτό» είναι το ενδεχόμενο να επανέλθει ο Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια, ενώ η εμφάνιση του Λεονάρντο απέναντι στην ομάδα του Άριελ Γιάκομπς θα τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα. Ο Μπέλεκ διεκδικεί τη θέση του βασικού επιθετικού με τον Γκούντγιονσεν να μετατίθεται και πάλι στα άκρα. Eκτός πλάνων ο Δέλλας λόγω τιμωρίας.

Show me the money

Υλικές αποδείξεις για το ενδιαφέρον της Petit Chateau περιμένουν στην ΑΕΚ, προκειμένου να πειστούν για τις προθέσεις της εταιρίας. Η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση έχει πείσει τον Σταύρο Αδαμίδη να περιμένει του Ιταλούς, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι έχουν αναβάλει ήδη δύο φορές την άφιξή τους. Κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία σε αρκετά ζητήματα υπάρχει, ωστόσο το βασικό είναι να δοθεί τραπεζική εγγύηση για τα 2 εκατομμύρια που ζητάει η «Ένωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.