Με τον «πόλεμο» των ανακοινώσεων να μαίνεται μεταξύ Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος προπονητής προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές τους ενόψει του ματς του Σαββάτου κόντρα σε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιές.

Ο τεχνικός των «πράσινων» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην των μακροχρόνια τραυματιών Νίνη και Χριστοδουλόπουλο, αλλά δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ακόμα στο πλάνο που θα παρατάξει απέναντι στους Περιστεριώτες. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου είναι και η μεγάλη δύναμη της ομάδας του Γιώργου Δώνη, η οποία παρατάσσει συνήθως ενδεκάδα «γεμάτη» στα χαφ, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να κυκλοφορεί και γρήγορα και καλά την μπάλα.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και αυτή που θα εμφανιστεί και στο Περιστέρι, αλλαγμένη ελάχιστα. Ο Κοτσόλης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ η άμυνα θα αποτελείται από τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Ιωαννίδη, εκτός αν κριθεί ετοιμοπόλεμος ο Σπυρόπουλος, ο οποίος προπονείται κανονικά πλέον και ξεκινήσει ως αριστερό μπακ.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία αλλαγή, με τον πιο αμυντικογενή Βιτόλο να παίρνει τη θέση Κλέιτον και τους Κατσουράνη και Ζέκα να συμπληρώνουν την τριάδα. Κουίνσι, Λέτο και Τοτσέ πολύ δύσκολα δεν θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα, με τον Ρούντολφ να αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή και να παίρνει χρόνο συμμετοχής κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήνυμα του γυμναστή της ΑΕΚ, Μπονίνι, για τις… θλάσεις μετά τη νίκη στο ντέρμπι!

Αλμέιδα: «Δεν νιώθω ανακούφιση, παίξαμε καλά, κερδίσαμε ένα ντέρμπι και μέχρι εκεί»

Αλόνσο: «Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημιχρονο θα είναι λίγοι οι αγώνες που θα κερδίσουμε»

Κάλενς: «Υπήρξε αμφισβήτηση για εμάς και τον προπονητή, αλλά δώσαμε απαντήσεις»

Μαξίμοβιτς: «Το να χάνεις ένα ντέρμπι πονάει - Κόντρα σε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίζεις όλο το ματς καλά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Τετέ: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο - Μου αρέσει να παίζω δεκάρι»

Μάντζιος: «O Άρης έχει πολλές δυνατότητες φέτος - Nα βρούμε σταθερότητα για την συνέχεια»

Λουτσέσκου: «Δεχθήκαμε γκολ από μια απίθανη φάση - Δεν δίνω δεκάρα στην κούραση»

Πιερό: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο, πλέον νιώθω σπίτι μου την ΑΕΚ»