Με μία πολύ ξεχωριστή εμφάνιση οι «νερατζούρι» ξεκινούν την προσπάθειά τους να επανακτήσουν τα πρωτεία σε Ιταλία και Ευρώπη.

Η νέα εκτός έδρας φανέλα είναι στο μεγαλύτερο μέρος της λευκή, αλλά η βασική διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις, είναι η μεγάλη διαγώνια μαύρη μπλε ρίγα.

Το σχέδιο παραπέμπει στην εμφάνιση του 1964, όταν οι Ιντερίστι κατέκτησαν, Πρωτάθλημα Ιταλίας, Κύπελλο Πρωταθλητριών και Διηπειρωτικό.

Στην πλάτη της φανέλας, κάτω από το γιακά, αναγράφεται η λέξη "Inter" και στην εμπρόσθια πλευρά, εσωτερικά, υπάρχει η σημαία της Λομβαρδίας, επαρχία στην οποία ανήκει το Μιλάνο.

Στο www.sportfm-shop.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη ή ακόμα και το δικό σας. Ο Φορλάν, ο Σνάιντερ και Μιλίτο μονοπωλούν τις προτιμήσεις των φίλων της Ίντερ.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε, όπου κι αν βρίσκεστε στις διακοπές σας, τη νέα εμφάνιση Ιντερ, είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε την ολοκαίνουρια εμφάνιση της Ιντερ, κάντε κλικ εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube