Στο πλευρό του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι τάχθηκε ο Μάσιμο Μοράτι, ύστερα από την ήττα (1-0) της Ίντερ από την Τραμπζονσπόρ στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Ο πρόεδρος των «νερατζούρι» υπεραμύνθηκε των επιλογών του 53χρονου τεχνικού και τόνισε πως δεν πρόκειται να τον κατηγορήσει για το χθεσινό αποτέλεσμα.

«Ο Γκασπερίνι δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Απόψε (σ.σ.: χθες) η ομάδα παρατάχθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Απλώς δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Εγώ, πάντως, δεν πρόκειται να κατηγορήσω τον προπονητή για το σημερινό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος από την ήττα μέσα στην έδρα μας από μία τέτοια ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα. Πιστεύω ότι η άμυνα τα πήγε καλά. Έγινε ένα πολύ αργό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε προσεκτικοί, επειδή ήττα (3-4 με την Παλέρμο) την Κυριακή μας συγκλόνισε».

Καταλήγοντας, ο Μοράτι τόνισε: «Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουμε και όταν χάνεις μπορείς να μιλήσεις για όλα αυτά τα πράγματα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube