Το δεύτερο ημίχρονο κρατάει ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Όσκαρ Φερνάντεθ, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των δύο νεαρών, Κουρμπέλη και Μπακασέτα, οι οποίοι είχαν πολύ καλή παρουσία, ενώ τόνισε πως το γκολ θα έρθει σιγά σιγά και θα δώσει βαθμούς στον Αστέρα.

«Μετά από περίεργη προετοιμασία ξεκινήσαμε. Αυτό το πληρώσαμε στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήμασταν σφιχτοί. Στο δεύτερο ήμασταν πιο σοβαροί και αυτό κρατάμε. Μας έλειψε το γκολ αλλά κερδίσαμε μια αμυντική σταθερότητα. Για 60 λεπτά ήμασταν σφιχτοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 4 παίκτες με κίτρινη κάρτα».

Για την αλλαγή του Κερ: «Είχαμε πρόβλημα με τον Μπαρτολίνι. Θέλαμε να βάλουμε έναν παίκτη πιο μπροστά στη θέση του Χουανίτο αλλά ο Μπαρτολίνι δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο».

Αναφορικά με την παρουσία των Χούλι, Κουρμπέλη και Μπακασέτα, τόνισε: «Ο Χούλι έτρεξε πολύ στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ήταν πιο ουσιαστικός. Μπορούν να παίξουν στη Super League. Ο Κουρμπέλης ήταν φανταστικός, ο Μπακασέτας θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το ότι η ομάδα δεν έχει ύψος: «Ο Κουρμπέλης και ο Μπακασέτας έδειξαν ότι μπορούν να παίζουν βασικοί. Σήμερα δε δεχτήκαμε στημένες μπάλες. Δεν είχαμε εκτελεστική ικανότητα να τελειώσουμε τις στημένες φάσεις. Αλλά σε 2 φάσεις στο πρώτο μέρος και σε 2 στο δεύτερο δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ, όμως απειλήσαμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ