Την περίπτωση του Λεονάρντο Ντε Τζίζους Τζεράλντο εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, αφού θέλουν να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και μπορεί να αποκτηθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά» μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, όταν λήγει η μεταγραφική περίοδος για τη συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Ο 26χρονος παίκτης προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους» με μία συμφωνία πολύ συμφέρουσα οικονομικά για την ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, η πλευρά του Λεονάρντο πρότεινε να περάσει ένα δοκιμαστικό στάδιο μέχρι και τον Ιανουάριο, κοστίζοντας ελάχιστα χρήματα μέχρι εκείνη την περίοδο και εφόσον ικανοποιήσει τον Λάζλο Μπόλονι να γίνουν συζητήσεις για ένα κανονικό συμβόλαιο.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Βραζιλιάνου, αφού θεωρούν ότι μπορεί να δώσει ανάσες στον Λίνο και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν τον Λεονάρντο με τους παραπάνω όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε 56 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) και πέτυχε 2 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσα χρόνια ήταν στους «ερυθρόλευκους».

Ακόμα και αν ο Λεονάρντο ενταχθεί στον ΠΑΟΚ, δεν θα μπορέσει να παίξει άμεσα, αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό 1η Σεπτεμβρίου. Βάσει των κανονισμών αν υπογράψει σε κάποια ομάδα, θα μπορέσει να αγωνιστεί τον Ιανουάριο. Για να μπορούσε να έπαιζε άμεσα, θα έπρεπε να είχε μείνει ελεύθερος μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεάν μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού από την περιφέρεια για το ντέρμπι με Ολυμπιακό από την ΠΑΕ!

ΠΑΟΚ: Προπόνηση σε υψηλή ένταση ενόψει Άρη, ατομικό ξανά ο Τόμας, θεραπεία ο Τσιφτσής

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Η φετινή ομάδα είναι η καλύτερη που είχαμε»

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Παβλένκα, άμεσα στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά και υπογραφές!

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Πήλιος και ο Λιούμπισιτς για Παναθηναϊκό»

Νοκ-άουτ και ο Πιρόλα μετά τον Ζέλσον στον Ολυμπιακό!

Νικολακόπουλος: «Υπογράφει διετές ο Γιαζίτσι - Τι γίνεται με τον Γιόβετιτς»

Αθανασίου: Κράτησε έναν σημαντικό παίκτη, έστειλε μήνυμα στην αγορά ο Παναθηναϊκός με Τσέριν- Θέλει 7 βαθμούς στα 3 ματς

Ανακοίνωση ΑΕΚ ενόψει ντέρμπι: «4.500 εισιτήρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί, θα υπάρξει απίστευτη ταλαιπωρία»!

L' Equipe: «Ο Ουνάς αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού - Ήρθε τη νύχτα προσφορά από Κατάρ και πάει εκεί»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.