Την Παρασκευή 9 του μήνα στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο τον ΟΦΗ θα γίνει η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την Μαρσέιγ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τέσσερις μέρες αργότερα. Νιχάτ και Ασαμόα οι δύο επικρατέστεροι για την επίθεση των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν στις 13 του μήνα με την Μαρσέιγ εντός έδρας, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητήσουν αντίπαλο για να δώσουν ένα φιλικό ματς που θα έχει τον ρόλο… πρόβας τζενεράλε πριν το ματς με τους Γάλλους. Τελικά, όπως έγινε γνωστό, ο ΟΦΗ θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στις 9 του μήνα (21:00) στο Καραϊσκάκη την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Έμειναν… δύο

Αρκετά ονόματα από την λίστα των ελεύθερων επιθετικών που είχε αρχικά στα χέρια του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να επιλέξει, έχουν ήδη διαγραφεί. Ένα από αυτά είναι του Ντιούφ που εξαιτίας του… ιδιόρρυθμου - επιεικώς χαρακτηρίζεται έτσι – χαρακτήρα του, «κόπηκε» από τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο βασικοί υποψήφιοι την δεδομένη στιγμή για την θέση αυτή είναι ο Νιχάτ και ο Ασαμόα. Όπως όλα δείχνουν και αν δεν προκύψει κάτι νέο, ένας από τους δύο θα είναι αυτός που θα κληθεί να ενισχύσει την επίθεση του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube