Ρεαλιστής -αλλά και αποφασισμένος να… μοιραστεί τις ευθύνες για την κακή εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Παναχαϊκή (2-0) εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός επανέλαβε πως δεν έγιναν κάποιες απ’ τις μεταγραφές που ζήτησε και τόνισε πως μοναδική του επιλογή είναι να δουλέψει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα μεταγραφικά. Σίγουρα δεν έγιναν κάποιες μεταγραφές που ζήτησα. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου είναι θέμα, είναι της διοίκησης», ανέφερε ο Χιμένεθ, για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Δική μου αρμοδιότητα είναι να δουλέψω με αυτούς που έχω στα χέρια μου».

Αφού συμφώνησε, δε, πως παιχνίδια όπως το σημερινό «είναι ευκαιρία για τα νέα παιδιά», ο Ανδαλουσιανός ερωτήθηκε και για το ντεμπούτο του Βάργκας. Δήλωσε ικανοποιημένος, λοιπόν, απ’ αυτό -αλλά και πεπεισμένος πως χρειάζεται χρόνο ακόμα μέχρι να μπει στην ενδεκάδα:

«Έδειξε καλά στοιχεία, αν και όσο περνούσε η ώρα έδειχνε κουρασμένος. Δεν νομίζω ότι θα είναι έτοιμος στο πρώτο παιχνίδι του Εuropa League -με δεδομένη και την απουσία του Μάκου. Όποιος είναι πιο έτοιμος, θα παίξει. Του λείπει ο ανταγωνιστικός ρυθμός και είναι κρίμα που ήρθε τόσα αργά. Όσο έπαιζε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και είναι αλήθεια πως τη στιγμή που βγήκε, δημιουργήθηκαν κάποια κενά στο κέντρο του γηπέδου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.