Η αλήθεια είναι πως το… ψιλοπεριμέναμε, οι ολόφρεσκοι «Τρεις Σωματοφύλακες» να θυμίζουν Resident Evil.

Από τη στιγμή που την «μπαγκέτα» κρατάει ο Πολ Άντερσον, σκηνοθέτης της πρώτης και της τελευταίας ζομποταινίας (σεναριογράφος και παραγωγός και των τεσσάρων) και πρωταγωνίστρια είναι η Μίλα Γιόβοβιτς, που… κανόνιζε τους ζωντανούς-νεκρούς, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο.

Για του λόγο το αληθές, δείτε στο sport-fm.gr το νέο τηλεοπτικό σποτάκι που κυκλοφόρησε!



Είναι η πολλοστή φορά που το πασίγνωστο -και πανέμορφο- μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά μεταφέρεται (θα μεταφερθεί, αν θέλετε, αφού πρεμιέρα κάνει στις 21 Οκτωβρίου) στη μεγάλη οθόνη.

Η τελευταία… μεταφορά έγινε πριν 13 χρόνια, με το ''The Man In The Iron Mask'' (1998), οι εποχές, όμως, άλλαξαν, έγιναν… 3D και αυτό -από μόνο του- αποτελεί ικανή εμπορικά συνθήκη για να ζωντανέψουν και πάλι στο πανί οι περιπέτειες του Ντ' Αρτανιάν και των τριών σωματοφυλάκων.

Στη σκηνοθετική καρέκλα, είπαμε, κάθεται ο Πολ Άντερσον, η φιλμογραφία του οποίου είναι ενδεικτική του τι θα δούμε… Καταιγιστική δράση και πάμπολλα ψηφιακά εφέ, δεδομένου, μάλιστα, ότι είναι γυρισμένο με κάμερες 3D, τελευταίας τεχνολογίας! Η παρουσία, ωστόσο, του Κρίστοφ Βαλτς αρκεί για να δώσει έξτρα ενδιαφέρον στο όλο εγχείρημα και έξτρα κίνητρο στο κοινό…

Όσο για την υπόθεση, τα γνωστά… Ο θρόνος της Γαλλίας κινδυνεύει από τα μοχθηρά σχέδια τριών ανθρώπων. Τον πανίσχυρο καρδινάλιο Richelieu (Κρίστοφ Βαλτς), τη M'lady De Winter (Μίλα Γιόβοβιτς) και τον Δούκα του Buckingham (Ορλάντο Μπλουμ).

Οι θρυλικοί τρεις σωματοφύλακες, που δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, ο Άθος (Μάθιου Μακφάιντεν), ο Πόρθος (Ρέι Στίβενσον) και ο Άραμις (Λουκ Έβανς), αλλά -φυσικά- και ο Ντ' Αρτανιάν (Λόγκαν Λέρμαν), ενώνουν τις δυνάμεις τους κάτω από τον διάσημο όρκο "ένας για όλους και όλοι για έναν", με στόχο να σώσουν, όχι μόνο τη Γαλλία, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube