Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, το πρωί της Δευτέρας και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είδε τους Χάμπερ, Φλαβίνιο, Παρασκευαϊδη και Γραμμόζη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές εν όψει της συνέχειας.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό άφησε πικρή γεύση στους «Φαίακες», όμως η εμφάνιση άφησε την αίσθηση πως η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα έκαναν αποθεραπεία στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα.

Οι Μαϊστόροβιτς, Τσίγκας και Μίχος δεν προπονήθηκαν, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους ο Χάμπερ, έχει αρχίσει τρέξιμο, ο Φλαβίνιο έμεινε εκτός αποστολής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό λόγω θλάσης, ενώ οι Παρασκευαϊδης και Γραμμόζης ανέβασαν ρυθμό και σύντομα αναμένεται να μπουν σε πλήρες πρόγραμμα.

Την Τρίτη οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού ο Μαυροβούνιος τεχνικός έδωσε ρεπό, ενώ η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τετάρτη.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube