Παίκτης της Κέρκυρας είναι πλέον ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Οι «Φαίακες» συμφώνησαν με τον Κροάτη τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο και θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. Ο 35χρονος γκολκίπερ, που έχει περάσει και από τον Παναθηναϊκό, είχε την περασμένη περίοδο 29 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Καβάλας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, για ένα χρόνο, έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μάριο Γκαλίνοβιτς (Mario Galinovic).

Ο Κροάτης τερματοφύλακας πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 15 και το απόγευμα (23/8) θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας, στο βοηθητικό των Γαζάτικων.

Ο Γκαλίνοβιτς γεννήθηκε το 1976 στο Ζάγκρεμπ και άρχισε την καριέρα του από την Οσιγιεκ, στην οποία έμεινε εννέα χρόνια (1993 – 2002), κατακτώντας ένα Κύπελλο Κροατίας (1999). Κατόπιν, μεταπήδησε για δύο χρόνια στην Κάμεν Ιγκραντ και καλοκαίρι του 2004 ήρθε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος στο Champions League και κατακτώντας, τη σεζόν 2009-’10, το νταμπλ. Πέρσι, έχοντας υπερβεί τους 100 αγώνες με τους Πράσινους, υπερασπίστηκε την εστία της Καβάλας. Είναι 2 φορές διεθνής με τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας, στην οποία πρωτοκλήθηκε το ’99, ενώ ήταν μέλος της αποστολής της ομάδας στα τελικά του Euro 2008".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube