Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην φιλική αναμέτρηση με την Κασσιόπη (1-0).

Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν, δίνοντας τη δυνατότητα σε παίκτες της ομάδας Κ20 να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι η ομάδα έχει μέλλον.

Οι Χανδρινός, Γεωργακόπουλος, Κούδας και Μπαλανίκας, αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με τον πρώτο να σημειώνει και το γκολ της νίκης.

Ο Μπάντοβιτς, είχε την ευκαιρία να δει ορισμένους παίκτες του σε περισσότερες από μία θέσεις και να δοκιμάσει περισσότερα σχήματα. Ο Γιάντσης αγωνίστηκε τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και δεξιά, ο Χαμπλ ως αμυντικό χαφ και στόπερ, ενώ ο νεοαποκτηθείς Οσμάν, στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε, τοποθετήθηκε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ζιάμπαρη.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας θα συνεχιστεί την Τρίτη (23/08) με απογευματινή προπόνηση.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζιάμπαρης, Οσμαν (36’ Κούδας), Σακελλαρίου (36’ Μπαλανίκας), Αρμένης, Χαμπλ, Πατηνιώτης, Φλαβίνιο, Χανδρινός (36’ Γεωργακόπουλος), Γιάντσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube