Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας! Το “Blade Runner” αποτέλεσε «σταθμό» για το είδος και προς τέρψιν των οπαδών των Sci-Fi επιστρέφει!

Περίπου 30 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ο Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να γυρίσει το νέο “Blade Runner” κάτι που επιβεβαιώθηκε από άτομα του περιβάλλοντος του Βρετανού σκηνοθέτη, αλλά και τον επικεφαλής της εταιρίας παραγωγής.

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα, με κυριότερο ζήτημα εάν πρόκειται για μια συνέχεια της πρώτης ταινίας ή έστω θα αποτελεί… εισαγωγή σε αυτή. Τα άλλα θέματα, όπως ηθοποιοί και την πρώτη εκτίμηση για το έτος που θα είναι έτοιμη η ταινία, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει λόγος.

Όλα αυτά θα καθοριστούν το επόμενο χρονικό διάστημα μετά από νέες συζητήσεις που θα έχει ο Σκοτ με τους παραγωγούς, αφού πρώτα όμως έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του “Prometheus”.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οι φίλοι των ταινιών sci-fi οφείλουν να το δώσουν στον Άντριου Κοσόβ, τον άνθρωπο της εταιρίας παραγωγής που κατέχει τα δικαιώματα του “Blade Runner” ο οποίος έπεισε τον Ρίντλεϊ Σκοτ.

Το “Blade Runner” προβλήθηκε το 1982 με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ και με την μουσική του δικού μας, Βαγγέλη Παπαθανασίου. Η ταινία ήταν βασισμένη σε ένα από τα αριστουργήματα του Φιλιπ Ντικ, ‘’ Do Androids Dream of Electric Sheep?’’





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube