Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε κάποιο τέρμα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ντιναμό Τιφλίδας για τα play-off του Europa League. Ο Έλληνας πορτιέρο,ωστόσο, θεωρεί πως το 1-0 δεν μπορείνα θεωρηθεί σκορ ασφαλείας.

«Είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν πίσω καθώς με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, που όμως δεν είναι σκορ ασφαλείας. Ο επαναληπτικός είναι ένας διαφορετικός αγώνας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε και εκεί σοβαροί για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τερματοφύλακας και συνέχισε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η πρόκριση στους ομίλους του Europa League καθώς τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Οι φίλαθλοι μας θέλουν και αυτοί την πρόκριση για να είναι ευχαριστημένοι»
Τέλος σχολιάζοντας τη δική του απόδοση ανέφερε: «Όσο περνάει ο καιρός τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είναι τελείως διαφορετικοί οι φιλικοί από τους επίσημους αγώνες και αυτοί είναι που μετράνε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.