Στις προπονήσεις επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δεν ξέρει αν πρέπει να είναι χαρούμενος για την πρώτη συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα των Μπάρκογλου, Αγρίτη και Μετίν ή να προβληματιστεί για την πορεία των τραυματιών.

Ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα Νέων το Σάββατο, υπεβλήθη την Τρίτη σε μαγνητική. Οι προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου των «Φαιάκων» επιβεβαιώθηκαν, με τις εξετάσεις να δείχνουν θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Ο παίκτης της Κέρκυρας είναι πιθανόν να χάσει την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό, όμως η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Μαγνητική έκανε επίσης ο Μαζνόφ, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ενώ ο Κουλούρης αξονική για να διαπιστωθεί το πρόβλημα στο μετατάρσιο, με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Τετάρτη (17/8). Το πρόγραμμα της αποθεραπείας του συνεχίζει ο Δημήτρης Γραμμόζης και αναμένεται να επανέλθει σε πλήρη ρυθμό μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με μονές προπονήσεις την υπόλοιπη εβδομάδα (πρωινές), μετά από απόφαση των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου.

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας το Σάββατο 20/08 έχει προγραμματιστεί φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στο ΕΑΚ (20:30).

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube