Με τη φανέλα της Κέρκυρας θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια, ο Νίκος Ζιάμπαρης. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας έχοντας 24 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Ζιάμπαρης συμμετείχε στην προετοιμασία των «Φαιάκων» και τελικά αποκτήθηκε από την ομάδα της Κέρκυρας!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Ζιάμπαρη».

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Ο Νίκος Ζιάμπαρης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 18/2/1991 και πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία «Αετοί» (πρ. «Εμμανουήλ Παππάς»), μαζί με άλλα σπουδαία ταλέντα της «ποδοσφαιρομάνας» γης, όπως οι Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ), Ανάκογλου (Πανσερραϊκός) και Βαλσαμάκης (Ξάνθη).

Στους «Αετούς», ο πανύψηλος (1,94 μ.) κεντρικός αμυντικός, έμεινε για μια επταετία και κατόπιν μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λεύκωνα, ώσπου το 2007, με προσωπική παρέμβαση – επιλογή του Τόνι Σαβέφσκι, εντάχθηκε στους «μικρούς» της ΑΕΚ.

Το 2009 (έχοντας διατελέσει συμπαίκτης, σε κάποια ματς των «μικρών» του Κόλα, με Μανωλά, Γκέντζογλου, Ρίκκα) και μετά από πρωτοβουλία του Ντούσαν Μπάγεβιτς, έκανε προπονήσεις με την α’ ομάδα του «Δικέφαλου». Παρά τις πληροφορίες, ωστόσο, που τον ήθελαν να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ενωση, το καλοκαίρι του ’10 έμεινε ελεύθερος.

Ο «Ζια», όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, δοκιμάστηκε κατόπιν σε Πανιώνιο, επί Μίκαελ Στάρε (συμμετείχε, μάλιστα, και στην προετοιμασία του «Ιστορικού», στην Ουγγαρία), Πανσερραϊκό και Δόξα Δράμας, τελικά, ωστόσο, υπέγραψε στον Μέγα Αλέξανδρο Ηρακλείας, με τον οποίο έκανε πέρσι μια εξαιρετική, «γεμάτη» σεζόν στη Football League 2 (24 συμ., 1 γκολ).

Απόρροια, η φετινή εκδήλωση ενδιαφέροντος από αρκετές ομάδες, όπως ο Αρης, για να τον... κερδίσει, τελικά, ο ΑΟ Κέρκυρα, με το οποίο συμμετείχε σ’ όλα τα στάδια της προετοιμασίας του και, ασφαλώς, στα φιλικά. Αρχής γενομένης από το 1-1 με τον Ατρόμητο, στο Καρπενήσι (16 Ιουλίου).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube