90+3' Λήξη αγώνα

88' Δοκάρι για το Μεξικό. Ο Ρικάρντο στραβοπάτησε, κάνοντας λάθος έξοδο, αλλά ο Φονσέκα σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στην δοκό του πορτιέρο της Ανγκόλα.

87' Μακρινό σουτ του Μάρκες, ο Ρικάρντο δήλωσε και πάλι "παρών" με εκπληκτική απόκρουση.

84' Κίτρινη κάρτα στον Ζοάο Ρικάρντο για καθυστέρηση.

82' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Ανγκόλα. Ο Μιλόι θα πάρει την θέση του Ζε Καλάνγκα.

79' Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα στον Αντρέ Μασάνγκα, ο οποίος χρησιμοποίησε αδικαιολόγητα το χέρι του, ανακόπτωντας την επίθεση του Μεξικού.

77' Τρίτη αλλαγή για το Μεξικό. Ο Πινέδα θα δώσει την θέση του στον Μοράλες.

74' Αλλαγή και για το Μεξικό. Ο Φράνκο θα δώσει την θέση του στον Φονσέκα.

73' Αλλαγή για την Ανγκόλα. Ο Φιγκερειρέδο θα δώσει την θλεση του Ρουί Μάρκες.

66' Αλλαγή για την Αγκόλα. Ο Μαντόρας πήρε τη θέση του Ματέους.

64' Άλλη μια καλή ευκαιρία για το Μεξικό. Ο Μπράβο, ύστερα από τραγικό λάθος της Αγκολέζικης άμυνας, δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον Ζοάο Ρικάρντο, με τον Αγκολέζο γκολκίπερ να απεκρουέι σταθερά.

57' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Μεξικό. Ο Φράνκο βγήκε στον κενό χώρο και μόνος του με τον Ρικάρντο δεν μπόρεσε να τον νικήσει στο ψιλοκρεμαστό πλασέ που δοκίμασε, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Ζάμπα έδιωξε την μπάλα στο αδύναμο σουτ του Αρεγιάνο σε κενή εστία.

53' Αλλαγή για το Μεξικό. Ο Ζίνια θα δώσει την θέση του Αρεγιάνο.

50' Κίτρινη κάρτα στον Ζε Καλάνγκα.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45+1' Λήξη ημιχρόνου.

45' Πολύ καλή ευκαιρία για το Μεξικό. Ο Φράνκο μόνος του με τον Ρικάρντο δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά, με τον Αγκολέζο πορτιιέρο να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση.

44' Κίτρινη κάρτα στον Αντρέ Μακάνγκα.

40' Τίποτα το αξιοσημείωτο δεν έχει σημειωθεί στο ματς.

32' Εκτέλεση φάουλ για τον Αγκόλα, ο Ακουά έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.

27' Εκτέλεση φάουλ του Μεντόνσα, η μπάλα ψηλά άουτ.

20' Πολλές διακοπές έχουν σημειωθεί στον αγώνα, με τον ρυθμό του ματς να είναι πεσμένος.

15' Δοκάρι για το Μεξικό. Ο Μάρκες εκτέλεσε ένα μακρινό δυνατό φάουλ, η μπάλα βρήκε κάπου στο "τοίχος" που είχαν σχηματίσει οι παίκτες της Αγκόλα και κατέληξε στην ρίζα της δοκού του Ρικάρντο.

14' Κίτρινη κάρτα στον Ντελγάδο.

10' Παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην έχουν καταφέρει να βρεθούν με αξιώσεις μπροστά στις δύο εστίες.

2' Ο Σαλσίδο επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα, ωστόσο, να καταλήγει στην εξωτερική μεριά των διχτύων του Ρικάρντο.

1' Έναρξη αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΞΙΚΟ (Ρικάρντο Λαβόλπε): Σάντσες, Μέντες, Μάρκες, Οσόριο, Σαλσίδο, Πινέδα, Τοράδο, Ζίνια, Πάρντο, Φράνκο, Μπράβο.

ΑΝΓΚΟΛΑ (Λουϊς Ολιβέϊρα Γκονσάλβες): Ρικάρντο, Λόκο, Ζάμπα, Κάλι, Ντελγκάδο, Ζε Καλάνγκα, Αντρέ Μακάνγκα, Φιγκουεϊρέδο, Ματέους, Μεντόνσα, Ακουά.

Αρκετά αισιόδοξοι εμφανίζονται οι Μεξικανοί στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ανγκόλα, που θα διεξαχθεί στο Ανόβερο για τη 2η ημέρα του 4ου ομίλου. Μετά την νίκη με 3-1 επί του Ιράν στην πρεμιέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ρικάρντο Λα Βόλπε θα προκριθούν στους «16», εφόσον επικρατήσουν των Αφρικανών, οι οποίοι όμως είχαν αρκετά καλή απόδοση, παρά το γεγονός ότι ηττήθηκαν από την Πορτογαλία με 1-0. «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στα ημιτελικά. Η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν μας είναι αρκετή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των Αμερικανών, Ραφαέλ Μάρκες, ο οποίος «εστίασε» και στον Τζάρεντ Μποργκέτι, επισημαίνοντας: «Και με το Ιράν πετύχαμε τρία γκολ, χωρίς να σκοράρει ο Τζάρεντ. Σαφώς και η απουσία του είναι καταλυτική, αλλά έχουμε τον τρόπο να βρούμε τη λύση».

Συγκεκριμένα, ο σέντερ φορ της Μπόλτον υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα χάσει σίγουρα τη φάση των ομίλων, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης του Μεξικού, ενδέχεται να είναι έτοιμος για τον πρώτο νοκ-άουτ ματς. Γι’ αυτό, ο Λαβόλπε σκέφτεται να προωθήσει δίπλα στον Φράνκο τον Μπράβο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές απέναντι στο Ιράν. Όσον αφορά στους Αφρικανούς, η ελπιδοφόρας τους εμφάνιση με την Πορτογαλία, τους έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό, στηριζόμενοι κυρίως στον στα προσόντα του Άκουα.

To προφίλ του Μεξικό

Το προφίλ της Ανγκόλα

Τα στοιχεία του αγώνα:

Πόλη : Ανόβερο


Γήπεδο : «AWD Αρένα»


ΩΡΑ : 22:00 (ΝΕΤ)


Διαιτητής: Σαμσούλ Μαϊντίν (Σινγκαπούρη)


Βοηθοί : Πράτσια Περμπανιχ (Ταϊλάνδη), Εϊσα Γκουλούμ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube