Αισιοδοξία υπάρχει στον Παναθηναϊκό για το θέμα του Αντρέ Κάστρο, τον οποίο θεωρούν «κλεισμένο» από τη Σπόρτινγκ Χιχόν οι Ισπανοί. Αμέσως μετά την Τετάρτη και το φιλικό της Πορτογαλίας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 23χρονου μέσου, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την αποχώρηση Πλεσί, Μπουμσόνγκ και Σεϊταρίδη για να προχωρήσει το θέμα.

Το δρόμο για τη Χιχόν θα πάρει ο Αντρέ Κάστρο σύμφωνα με όσα διαρρέουν οι Ισπνοί δημοσιογράφοι. Ο Πορτογάλος χαφ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει στο μέλλον, ούτε έχει δηλώσει δημόσια κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά παρόλ’ αυτά του αποδίδονται ανεπίσημες δηλώσεις ότι θα επιστρέψει στην Ισπανία, εκτός κι αν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Το… απρόοπτο που αναφέρεται, είναι η περίπτωση να έχει φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι την Τετάρτη και να αποκτηθεί ο Κάστρο, ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μέσω του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Ο Κάστρο μας έχει μεταφέρει ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί για να παίξει στον Παναθηναϊκό και να συνεργαστεί με τον Φερέιρα. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα», υποστηρίζουν από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο διεθνής χαφ δεν μπορεί να περιμένει επ’ αόριστον τους «πράσινους» και ουσιαστικά έχει δώσει διορία μέχρι το φιλικό της Πορτογαλίας με το Λουξεμβούργο την Τετάρτη, μετά το οποίο θα ανακοινώσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Τα πάντα θα κριθούν από το αν φύγει κάποιος από τους Πλεσί ή Μπουμσόνγκ, με τον πρώτο να έχει προτάσεις στα χέρια του, από τις οποίες δεν φαίνεται ικανοποιημένος, αφού δεν θέλει να πάει στη β' κατηγορία Γερμανίας (Μόναχο 1860) και περιμένει καλύτερη προσφορά, είτε από τη Μονακό είτε από την Αγγλία που είναι η επιθυμία του. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός οδεύει προς Γερμανία και συγκεκριμένα τη Βόλφσμπουργκ. Μουν, Λεοντίου και Δημούτσος είναι επίσης προ της πόρτας της εξόδου, ενώ και ο Σεϊταρίδης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Σε κατάμεστο «Μπλούμφιλντ»

Sold out περιμένουν οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον πρώτο αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Οι διοικούντες τον σύλλογο του Ισραήλ έκαναν κάλεσμα στον κόσμο τους να γεμίσει το γήπεδο, κάτι που θα συμβεί όπως όλα δείχνουν και το «Μπλούμφιλντ», χωρητικότητας 16.000 θέσεων, θα είναι κατάμεστο.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ασταμάτητος Άρης, πάτησε και την Athens Kallithea μέσα σε αποθέωση στο «Κλ. Βικελίδης»!

«Παλικαρίσιο» γκολ του Πιερό για την ισοφάριση της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

«Νίκη χρυσάφι που του ανεβάζει το ηθικό»: Το σχόλιο Δεσύλλα μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο

Στέλνει στον Λανουά τις υποδείξεις του βοηθού Τσολακίδη ο Παναθηναϊκός

Tετέ: «Ήρθαμε εδώ για τους τρεις βαθμούς και την αφιέρωση στον Τζορτζ»

Προειδοποίησε με Οζντόεφ και πάγωσε την Opap Arena με Μπάμπα ο ΠΑΟΚ!

Aλόνσο: «Δεν είναι ηθικό να πω πώς διαχειριστήκαμε την απώλεια του Μπάλντοκ - Όλη η σεζόν αφιερωμένη στη μνήμη του»

Κώτσιρας: «Είναι πάντα στην ψυχή και το μυαλό μας ο Τζορτζ - Παίζουμε και για αυτόν από εδώ και πέρα»

Το γκολ του Τετέ και η αφιέρωση στον Μπάλντοκ: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο

Νικολογιάννης: «Πολύ μεγάλη νίκη, πολύ μεγάλη ανάσα - Σπουδαίος παίκτης ο Τετέ, προκλητικός ο βοηθός Τσολακίδης»