Πριν καλά καλά αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και λίγες ώρες μετά την κλήρωση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ο… χορός κύκλων και θέσεων από τους δύο «αιώνιους» είναι γεγονός.

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγόρησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για προσπάθεια υπονόμευσης της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αφορμή την σχετική τοποθέτηση του προέδρου των «ερυθρολεύκων». Η απάντηση από Πειραιά… μεριά δεν άργησε κάνοντας λόγο για ενέργειες από το τριφύλλι που πάνε κόντρα στην απόλυτη ομοψυχία.

Τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, κατά την διάρκεια της σημερινής κλήρωσης για το νέο πρωτάθλημα προκάλεσαν δυσαρέσκεια στον Παναθηναϊκό ο οποίος μέσω… κύκλων κατηγόρησε το «αφεντικό» του Ολυμπιακού για προσπάθεια υπονόμευσης της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα διέρρευσαν από κύκλους των «πράσινων».

Η απάντηση από τον Ολυμπιακό ήταν άμεση. Οι «ερυθρόλευκοι» με επίσημη θέση της διοίκησης έκαναν λόγο για προσπάθεια προσπάθεια κάλυψης της αγωνιστικής αποτυχίας των «πράσινων» και ενέργειες κόντρα στην απόλυτη ομοψυχία ενώ εξέφρασαν την απορία τους για το ότι ο Δημήτρης Γόντικας δεν εξέφρασε την δυσαρέσκειά του παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στην ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε εδώ την θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ