Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν στην ΑΕΚ οι περίπου 80 φίλοι της που (μαζί με όσους βρεθούν το βράδυ στο γήπεδο) θα είναι πιθανότατα και οι μόνοι που θα τη δουν σήμερα στην Κέρκυρα.

Οι οπαδοί της «Ένωσης» υποδέχθηκαν θερμά τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του -οι προσπάθειες των οποίων, πάντως, στο πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους θα μείνουν… πριβέ, καθώς (με τα μέχρι τώρα δεδομένα τουλάχιστον) δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του ματς.

Οι Κερκυραίοι φίλοι της «Ένωσης» δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να δημιουργήσουν στο αεροδρόμιο ατμόσφαιρα ανάλογα ζεστή, με εκείνη στην εκδήλωση των Supporters νωρίτερα το καλοκαίρι. Υποδέχθηκαν, λοιπόν, με συνθήματα (ποικίλου περιεχομένου) τον Χιμένεθ και τους παίκτες -με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν και τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Γεωργέα (για ευνόητους λόγους) να έχουν τη μερίδα του λέοντος σε αυτά.

Οι θερμές εκδηλώσεις, δε, αναμένεται να μεταφερθούν το βράδυ (20:00) και στο ΕΑΚ Κέρκυρας, όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει (στο φιλικό που εντάσσεται στη συμφωνία της μεταγραφής του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου) την τοπική ομάδα.

Όπως φάνηκε στην προπόνηση της Τρίτης, αυτό θα το κάνει ξανά με το 4-2-3-1 που (αναγκαστικά λόγω υλικού) δουλεύει ο Χιμένεθ και το οποίο πιθανότατα θα αποτελείται από τους Κωνσταντόπουλο, Γεωργέα-Μανωλά-Δέλλα-Καράμπελα, Μάκο-Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλο, Κάρλος και Μπέλεκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.