Διψασμένος να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Νταβίντ Βίγια, μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα «Sport». Την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Ισπανίας, το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League, όμως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

«Θέλουμε να κερδίσουμε ξανά όλους τους τίτλους που κερδίσαμε την περσινή σεζόν και, εάν είναι δυνατόν, ακόμη περισσότερους. Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν πραγματικά άσχημη εμπειρία», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Μέσα στον Αύγουστο θα διεκδικήσουμε δύο τίτλους (σ.σ.: το Σούπερ Καπ Ισπανίας και το Σούπερ Καπ Ευρώπης) και σας διαβεβαιώνω ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση για να πετύχουμε. Η προετοιμασία μας έχει πάει αρκετά καλά και θα δούμε τα αποτελέσματά της κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει (στις 14 και 17 Αυγούστου) στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας και την Πόρτο (στις 26 Αυγούστου) για το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube