Η καθυστέρηση στην προσπάθεια απόκτησης ενός επιθετικού δεν απογοητεύει τον Σάκη Τσιώλη. Ο τεχνικός του Άρη, μιλώντας μετά το φιλικό 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε πως αν δεν καταφέρει η ομάδα του να πάρει σύντομα ένα φορ, τότε καλύτερο θα ήταν να αλλάξει το σύστημα που θα αγωνίζεται σε ορισμένα ματς.

Αναλυτικά, όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

«Βρίσκουμε σιγά-σιγά τα πατήματά μας. Τα γκολ που πετύχαμε σήμερα προήλθαν από καλές και οργανωμένες επιθέσεις, κάτι που είναι πολύ θετικό. Βρίσκουμε καλό ρυθμό και εδώ στο Ζέεφελντ, με τις υπέροχες εγκαταστάσεις είχαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε και λίγο. Υπάρχει συνοχή και ομοιογένεια στην ομάδα. Βελτίωση χρειάζεται κάθε σύλλογος, όχι μόνο εμείς, αλλά και κάθε ομάδα στον κόσμο».

Σχετικά με τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν Σολτάνι και Τοπούζης:


«Ο Σολτάνι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω και περιμένουμε από αυτόν να το κάνει μέσα στο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Τοπούζης είχε δείξει πράγματα και στην Κ-20. Μπορεί να έχει εξέλιξη και να γίνει ακόμη και ο βασικός μας επιθετικός τα επόμενα χρόνια».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού:

«Κάνουμε κινήσεις, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Στα μεταγραφικά εμπλέκονται συχνά και οι μάνατζερ και δυσκολεύει η κατάσταση. Αν δεν τον αποκτήσουμε πριν τελειώσει αυτός ο κύκλος προετοιμασίας, τότε δεν μας χρειάζεται. Έχουμε πολλούς καλούς μεσοεπιθετικούς που μπορούν να προσφέρουν. Αν χρειαστεί, θα αλλάξουμε το σύστημά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικολογιάννης: «Βγήκε η έμπνευση Αλόνσο με Τζούριτσιτς, έκανε τη διαφορά ο Ουναΐ - Καθαρό το πέναλτι, θα ήταν αλλοίωση»!

Αλόνσο: «Χωρίς αμφιβολία κάναμε έναν καλύτερο αγώνα - Χαρούμενος που έχω παίκτες που δίνουν το είναι τους για την ομάδα»

Περέιρα και Μάνταλος στην 11άδα της ΑΕΚ, πάει δεξί μπακ ο Πινέδα!

Και με το αριστερό και με το δεξί ο Τζούριτσιτς, «καθάρισε» για το 3-1 του Παναθηναϊκού

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό με… σφραγίδα Τζούριτσιτς!

Οι ενδεκάδες του Ατρόμητος-Λαμία: Βασικός ο Τσιγγάρας

Εντυπωσιακό «στοπάρισμα» της μπάλας από τον Γκουγκεσασβίλι σε δυνατό σουτ του Μπακασέτα

Έκρυψε την μπάλα ο Παναθηναϊκός, σωτήρια προβολή του Ντάβιντσον στο σουτ του Ιωαννίδη

Το πέναλτι του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη που έδωσε ο Ευαγγέλου, αλλά το ανακάλεσε μετά από εξέταση στο VAR

Απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού ο Σάλαζαρ, έδιωξε ο Ντραγκόφσκι

TAGS: Άρης