Η Ajax Hellas Youth Academy στο πλαίσιο της ανάπτυξής της στον ελληνικό χώρο ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τέσσερις ακαδημίες! Ακολουθούν σύντομα και άλλες! Οι εγγραφές έχουν αρχίσει.

Ακαδημίες στη Λάρισα

Η ακαδημία των Δημήτρη και Βαγγέλη Μόρα, η οποία έχει έδρα τους Αμπελοκήπους Λάρισας. Η ακαδημία έχει ήδη 60 μικρούς αθλητές και περιλαμβάνει ένα γήπεδο 11Χ11 κι ένα 8Χ8.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μόρας, τόνισε σε δηλώσεις του: «Η εν λόγω συνεργασία με τον Άγιαξ αποτελεί επίτευγμα, όχι μόνο για την ακαδημία μας αλλά και για όλη την πόλη. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε σε κάθε τομέα μέσα από την τεχνογνωσία των ανθρώπων του Αίαντα».

Τηλ Επικοινωνίας: 6942411121


Ακαδημίες στη Σύρο

Οι ακαδημίες του κ.Γεώργιου Ρούσσου με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου. Περιλαμβάνουν ένα γήπεδο 11Χ11, ιδιόκτητο γυμναστήριο, αποδυτήρια και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ρούσσος τόνισε: «Επιτέλους στην Ελλάδα γίνεται μία προσπάθεια από ανθρώπους που εδώ και 50 χρόνια είναι πρωτοπόροι στο χώρο της ανάπτυξης του παιδικού ποδοσφαίρου. Ο Άγιαξ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αλλά είναι κουλτούρα και τρόπος ζωής. Είναι μεγάλη τιμή για όλο το νησί που ο Άγιαξ ξεκινά τις ακαδημίες του από τις Κυκλάδες και πρέπει όλοι οι γονείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια».

Τηλ Επικοινωνίας: 6936342004


Ακαδημίες στην Πάτρα

Οι ακαδημίες "Da Luz Athlon Arena" στα Δεμένικα Πάτρας. Ιδιοκτήτες της "Da Luz Athlon Arena", είναι ο κ.Βέρας Δημήτριος, η κ.Χριστίνα Σηφάκη και ο κ.Χρήστος Μακρής, ενώ από τη μεριά του ο διευθυντής των ακαδημιών, κ.Άγγελος Ροζής, δήλωσε χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Βρίσκονται σ’ έναν πανέμορφο χώρο και περιλαμβάνουν: 1 γήπεδο 11Χ11 (το οποίο μπορεί να χωριστεί και σε τρία μικρότερα, 8Χ8), 4 αποδυτήρια, γραφείο, ιατρεία, σάουνα και χαμαμ και υπερυψωμένο καφέ, ενώ στις ακαδημίες είναι εγγεγραμμένοι ήδη, 120 νεαροί αθλητές.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Ρόζης τόνισε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ajax Hellas Youth Academy. Θεωρούμε πως ο Άγιαξ είναι κορυφή και χαιρόμαστε που θα συνεργαστούμε με ανθρώπους που ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Αναμφίβολα υπάρχει ποιότητα στην τεχνογνωσία και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ήταν η καλύτερη δυνατή συμφωνία κι ένα επιστέγασμα των προσπαθειών που κάναμε τα 2 τελευταία χρόνια. Καλούμε από εδώ και πέρα όλα τα παιδιά της Πάτρας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να έρθουν σε μας για να αποκτήσουν την τεχνογνωσία και τη γνώση του Άγιαξ».

Τηλ Επικοινωνίας: 2610 525939
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 34


Ακαδημίες στην Κρήτη

Οι ακαδημίες «Αρμένοι» στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η συμφωνία έχει κλείσει και περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν σύντομα.


Ακαδημίες στην υπόλοιπη Ελλάδα

Θα ανακοινώνονται σταδιακά και άλλες συμφωνίες και θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της AjaX Hellas Youth Academy στη διεύθυνση www.ajaxhellas.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube