Κάτι η κόπωση, κάτι οι σοβαροί τραυματισμοί των Φωτάκη, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη, κάτι οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι, χθες (17/7) το βράδυ -«…τρόμαξα από την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών μου», είπε ο Ρουμάνος- έκαναν… κάπως βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όχι… μέσα στην καλή χαρά (όπως διακρινόταν εύκολα).

Πιο αισιόδοξος ο Παντελής Κωνσταντινίδης, που τόνισε: «Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά».

Την αποστολή, υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο ο Γιώργος Γεωργιάδης!

«Πήγε καλά η προετοιμασία. Είχαμε ατυχίες στο τέλος, με τραυματισμούς παικτών, αυτά, όμως, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι παίκτες δούλεψαν καλά κι είμαστε στην τελική ευθεία ενόψει της πρώτης, ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Αύριο, (σ.σ. Τρίτη, 19/7) θα είμαστε σίγουροι που βρισκόμαστε, σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς», είπε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», το μεσημέρι της Δευτέρας (18/7).

Πρόσθεσε, δε: «Έχουμε αξιολογήσει καλά στη διάρκεια της προετοιμασίας το ρόστερ κι από εδώ και πέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια», για να καταλήξει: «Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι (σ.σ. με την Ούπεν) ο προπονητής μας έκανε δηλώσεις για κάποιους παίκτες που τον απογοήτευσαν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει, προκειμένου να είναι η ομάδα έτοιμη στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψε εμφανώς καταπονημένη από τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων ημερών στη… βάση της. Τόσο από τα συνεχή… πέρα δώθε και τα φιλικά, όσο -φυσικά- και από τις προπονήσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» παίκτες δεν είχαν όρεξη για δηλώσεις (λογικό) και… έτρεξαν κατευθείαν για τα σπίτια τους, αφού πρώτα πέρασαν από το ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα, για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Στο ξενοδοχείο, μάλιστα, τους περίμενε και μια έκπληξη… ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος, λίγο νωρίτερα, είχε περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.

Ο νεοαποκτηθείς -εκτός… πολύ συγκλονιστικού απροόπτου- ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, συνοδευόταν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρο Θεοδωρίδη, ο οποίος αναμένεται να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.