Η NEL LINES σχεδίασε ειδικά για τους πιστούς της πελάτες, ένα πρόγραµµα ανταμοιβής. Γίνετε σήµερα κιόλας µέλη του Aqua Pass, και κερδίστε ταξιδεύοντας!

Οι επιβάτες-µέλη του προγράμματος Aqua Pass έχουν τη δυνατότητα να «συλλέγουν» πόντους στην προσωπική τους κάρτα “Aqua Pass” Card. Οι πόντοι που πιστώνονται προκύπτουν από την αξία του εισιτηρίου κάθε ταξιδιού, δηλαδή 1€ = 1 πόντος. Όταν συμπληρωθούν 1.000 πόντοι, τότε ο κάτοχος της κάρτας δικαιούται να εξαργυρώσει τους πόντους του µε εισιτήριο αξίας ίσης με το 10% της συνολικής αξίας των «πόντων» που έχει συγκεντρώσει. Τα δωρεάν εισιτήρια εκδίδονται αφού πρώτα επικοινωνήσει µε τη NEL LINES στο 801 801 801 801 δίνοντας τον αριθµό της κάρτας του. Στη συνέχεια µπορεί να τα παραλάβει από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο πρακτορείο µε την επίδειξη της Aqua Pass
Card.

Επιπλέον, τα μέλη του προγράμματος θα μπορούν να επωφελούνται από εκπτώσεις στα καταστήματα των πλοίων καθώς και από ειδικές προσφορές και κληρώσεις κάθε μήνα!

Για να ενημερωθεί το «μέλος» για τους πόντους που έχει συλλέξει μπορεί να επικοινωνεί µε τη NEL LINES στο 801 801 801 801. Εναλλακτικά µπορεί να ενημερώνεται και µέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας www.nel.gr πληκτρολογώντας τον αριθµό της κάρτας Aqua Pass.

Για να γίνει κάποιος µέλος στο πρόγραµµα Aqua Pass της NEL LINES απλά θα πρέπει να συμπληρώσει και να υπογράψει την αίτηση µέλους που θα βρει σε όλα τα πλοία της NEL LINES και τα κεντρικά πρακτορεία και να την παραδώσει στον αρµόδιο υπάλληλο. Εναλλακτικά μπορεί να συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση µέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας www.nel.gr.

H NEL LINES µε την παραλαβή της αίτησης θα ενεργοποιήσει τον λογαριασµό του νέου μέλους.

Για πληροφορίες με τη NEL LINES στο 801 801 801 801 και www.nel.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube