Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσε ο Κάστρο, αποκαλύπτοντας και συζητήσεις με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας στη “Sportday”.

«Μιλάω με τον Φερέιρα και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού» ήταν τα λόγια του 23χρονου άσου των «δράκων», ο οποίος όμως, δεν ήταν σε θέση να πει περισσότερα, αφού όπως ανέφερε: «Μου έχουν πει από την Πόρτο να μη λέω τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και την πορεία των επαφών».

Από την άλλη, οι «πράσινοι» εξετάζουν και την περίπτωση του Ζεκά από τη Βιτόρια Σετούμπαλ και η «SportDay» βρήκε τον μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες, ο οποίος τόνισε: «Είμαστε ενήμεροι για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Κι αυτό επειδή ο ίδιος ο Φερέιρα μίλησε μαζί μου, ρωτώντας πράγματα για τον Ζεκά. Ξέρω ότι το ενδιαφέρον τους είναι υπαρκτό και ιδιαίτερο. Πέραν αυτού όμως δεν έχει υπάρξει απευθείας επαφή των δύο συλλόγων για τον ποδοσφαιριστή. Σε κάθε περίπτωση όμως, το προσωπικό ενδιαφέρον του Φερέιρα είναι πολύ τιμητικό».

Ο εκπρόσωπος του Ζεκά, έθεσε και χρονικό περιθώριο για εξελίξεις στην υπόθεση του πελάτη του, τονίζοντας πως: «Το πότε θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις δεν μπορώ να το προβλέψω και να το εκτιμήσω. Μέσα στην εβδομάδα ο Παναθηναϊκός θα κάνει γνωστές τις προθέσεις του για τον Ζεκά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube