Την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας Αλ Χιλάλ και την κυπριακή Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει ο Άρης επί αυστριακού εδάφους. Στις 27 Ιουλίου η αναχώρηση για Ζέεφελντ. Φιλικά με Ατρόμητο, Κέρκυρα και Παναιτωλικό στο Καρπενήσι και με την θρυλική Πενιαρόλ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ:

«Οριστικοποιήθηκαν τα έξι πρώτα φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Αρη. Αύριο στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο Αρης θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ατρομήτου. Στο ίδιο γήπεδο στις 19 Ιουλίου στις 18:30 η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα αγωνιστεί κόντρα στην Κέρκυρα. Δύο μέρες αργότερα (στις 21-7) και πάλι στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου ο Αρης στις 18:30 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό.

Η αποστολή του Αρη επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου και στις 26-7 στις 21:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αντιμετωπίσει την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Πενιαρόλ.

Στις 27 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Seefeld της Αυστρίας όπου και θα παραμείνει ως και τις 7 Αυγούστου. Σε αυτό το διάστημα θα δώσει 3 φιλικά παιχνίδια. Τα δύο πρώτα έχουν οριστικοποιηθεί. Στις 30 Ιουλίου ο Αρης θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας Al Hilal. Το παιχνίδι με την πλουσιότερη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα διεξαχθεί στις 18:30 τοπική ώρα στο γήπεδο του Garmisch- partenkirchen που βρίσκεται 38 χιλιόμετρα από το Seeefeld. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου (στις 18:30 τοπική ώρα)στο γήπεδο του Worgl που βρίσκεται 80 χιλιόμετρα μακριά από το Seefeld. Αντίπαλος θα είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου που τερμάτισε την σεζόν 2010-2011 στην έκτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος. Θα υπάρξει κι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στις 4 Αυγούστου με αντίπαλο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Άρης