Μεγάλες προσφορές αυτό το καλοκαίρι από τη NEL LINES που σας προσκαλεί να «Βάλετε γραμμή πλεύσης» προς Χίο, Μυτιλήνη και Λήμνο με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από μόλις 15€!

Επιπλέον, και ειδικά για τη γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη, η NEL LINES προσφέρει έκπτωση 30% στο εισιτήριο της επιστροφής, ενώ για τη γραμμή Βόλου – Σποράδων προσφέρει έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής. Επιπλέον, στη γραμμή Λαύριο – Ψαρά – Μεστά Χίου ισχύει ειδική τιμή για όλο το καλοκαίρι 32€ στο εισιτήριο μετ’ επιστροφής! Για να επωφεληθείτε των μοναδικών αυτών προσφορών αρκεί να εκδώσετε το εισιτήριό σας με επιστροφή!

Με περισσότερους από 40 προορισμούς στο Αιγαίο η NEL LINES συνδέει την Αττική με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, τον Αγ. Κωνσταντίνο, τον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, και την Καβάλα με το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ανταποκρινόμενη με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες της εποχής, η NEL LINES βάζει σαν στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Αυτό το καλοκαίρι, επιλέξτε προορισμό και αφήστε τη NEL LINES να σας ταξιδέψει με άνεση, ασφάλεια και τη γνωστή φιλική εξυπηρέτηση σε ασυναγώνιστες τιμές!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με τη NEL LINES στο 801 801 801 801 και www.nel.gr.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube