Επιτέλους!

Tο σπουδαιότερο, ίσως, επίτευγμα της CGI τεχνολογίας (computer-generated imagery) με… στάλες, όμως, από φιλμ νουάρ, αλλά και Μπέρτολτ Μπρεχτ, όπως ο ίδιος ο δημιουργός-εμπνευστής του, Στίβεν Σπίλμπεργκ, είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό, πήρε το δρόμο για τις αίθουσες!

Άλλο ένα (επίσημο) trailer της ταινίας The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn μόλις κυκλοφόρησε και είναι… επικό! Δείτε το στο www.sport-fm.gr

Δείτε το στο www.sport-fm.gr!



Μετά από πάρα πολλά χρόνια, λοιπόν, το σπουδαίο δημιούργημα του Ζορζ Ρεμί, ο Βέλγος δημοσιογράφος Τεν Τεν, που ζει… τρελές περιπέτειες με το σκύλο του, Μιλού, θα γίνει (και πάλι) ήρωας του κινηματογράφου!

Το σενάριο της νέας, μεγαλεπήβολης δουλειάς του Σπίλμπεργκ είναι, σύμφωνα με το flix, ένας συνδυασμός των: «Το Μυστικό του Μονόκερου», «Ο Θησαυρός του Κόκκινου Ρακάμ», «Ο Κάβουρας με τις Χρυσές Δαγκάνες» και «Το Μυστηριώδες Αστρο».

O Στίβεν Μόφατ έγραψε την πρώτη εκδοχή του σεναρίου, ενώ το τελικό συνυπογράφουν οι Τζο Κόρνις και Έντγκαρ Ράιτ. Αrt director είναι ο Αντριου Λ. Τζόουνς, ενώ τα αληθινά και ψηφιακά κοστούμια έχει δημιουργήσει η Λέσλι Μπερκς-Χάρντινγκ.

Όλοι οι βασικοί ηθοποιοί που συμμετέχουν στην (πρώτη) ταινία είναι Βρετανοί!

Ανάμεσά τους, ο τελευταίος Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ που θα παίξει τον Ρεντ Ράκαμ, έναν από τους «κακούς» της ιστορίας και ο Άντι Σέρκις, το Γκόλουμ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» του Πίτερ Τζάκσον, που θα υποδυθεί τον σύντροφο του Τεν Τεν, κάπτεν Χάντοκ.

Όσο για τον πρωταγωνιστή, Τεν Τεν, θα φέρει τη μορφή του νεαρού ηθοποιού, Τζέιμι Μπελ (Μπίλι Ελιοτ).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου του 2011.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube