Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Βίκτορ Βιτόλο. Στη συνάντηση που είχε ο Ισπανός μέσος με τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα επέμεινε στη θέση του να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως –τελικά- έγινε.

«Θέλω να φύγω. Σας το είχα πει και πριν από μήνες», ήταν τα λόγια του Βιτόλο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός μέσος φέρεται να χάρισε ένα μέρος των οφειλομένων, ενώ το άλλο μέρος των χρημάτων, θα το πάρει σε βάθος δύο ετών.

Οι θέσεις του Βιτόλο, έδειξαν την ξεκάθαρή θέλησή του να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ να μην μπουν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης και προσφοράς των χρημάτων που του όφειλε η ΠΑΕ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέσα στην ημέρα ο Βιτόλο να ενημερώνει για την απόφασή του μέσω γραπτής του δήλωσης, ενώ αντίστοιχα, αναμένουμε και επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για το "διαζύγιο" με τον παίκτη.

Πλέον, ο δρόμος για την έλευσή του στον Παναθηναϊκός είναι ορθάνοικτός. Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Ισπανό, ο οποίος –από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος- θα «κατέβει» στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube