Δεν τα χωράει, πια, η… τοσοδούλα οθόνη των κινητών!

Το Pac-Man της σημερινής εποχής (ιεροσυλία η σύγκριση, αλλά έτσι είναι), το παιχνίδι-φαινόμενο των smartphones και όχι μόνο, το Angry Birds είναι έτοιμο να… πετάξει -πάνω σε γουρουνοκεφαλές, φυσικά- και στο σινεμά!

Τα… θυμωμένα πουλιά -ίσως, το πιο δημοφιλές παιχνίδι στον κόσμο τον τελευταίο 1,5 χρόνο- είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να αποκτήσουν τη δικιά τους θέση και στη μεγάλη οθόνη!

Η ιδέα «κυκλοφορεί» από την άνοιξη του 2010, το πρότζεκτ, ωστόσο, τώρα αρχίζει να «παίρνει σάρκα και οστά», με τη συμβολή του Ντέιβιντ Μάιζελ, πρώην επικεφαλής των Marvel Studios, που συνεργάζεται τώρα με τον εμπνευστή του παιχνιδιού, την εταιρεία Rovio, προκειμένου να μετατρέψουν το παιχνίδι σε καρτούν!

Όσοι, άλλωστε, έχετε δει το Rio, θα εντοπίσατε αρκετά στοιχεία των θυμωμένων πουλιών, και πιθανότατα -όπως φημολογείται έντονα- πάνω στην τελευταία ταινία των Blue Sky Studios και της Fox θα στηριχθεί το concept του Angry Birds.

Το μόνο που χρειάζεται είναι το σενάριο, αν και αυτό είναι λίγο πολύ αναμενόμενο: παγιδευμένα πουλιά προσπαθούν να απελευθερωθούν από… πράσινα γουρούνια!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube