Για ένα ακόμη καλοκαίρι η NOVA σας προσκαλεί για μια… βουτιά στο θέαμα! Καθώς η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο θερμή -όχι μόνο λόγω εποχής- η NOVA αποτελεί μια λύση δροσιάς και ψυχαγωγίας για φέτος το καλοκαίρι.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συνδρομητών προσφέρει ποικιλία ποιοτικού προγράμματος, που καλύπτει τις ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας. Τη στιγμή που στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια οι παραγωγές φθάνουν προς το τέλος τους, η NOVA ξεκινάει τη φρέσκια, ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή της σεζόν.

Για το φίλαθλο κοινό, η NOVA προσφέρει σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας HD, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του καλοκαιριού, το Copa America απευθείας από την Αργεντινή! Αλλά και το «χτίσιμο» των ελληνικών ομάδων ενόψει της νέας χρονιάς, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού, που εξασφάλισε αποκλειστικά η NOVA. Τέλος, προσφέρονται θεάματα, όχι μόνο από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και από το τένις, το πόλο, το beach volley και όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του καλοκαιριού ζωντανά και αποκλειστικά από τη NOVA. Συνολικά 400 ζωντανοί αγώνες θα προβληθούν στα Novasports.

Εκτός των σπορ, ανανεώθηκαν ριζικά τα κανάλια Novacinema και εντάχθηκε στο ψηφιακό μπουκέτο ένα νέο κανάλι, το Novacinema 4, δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές. Τα κανάλια Novacinema απέκτησαν πλέον προσωπικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς διαθέτουν διαφορετική θεματολογία! Το Novacinema 1 με αποκλειστικές πρώτες προβολές, το Novacinema 2 με τις καλύτερες ταινίες που αγαπήσαμε και με πολύ ελληνικό κινηματογράφο, το Novacinema 3 με καθαρή αδρεναλίνη και action προβολές και το Novacinema 4 με πάθος για ζωή! Ακόμη, 200 νέα επεισόδια σειρών θα προβληθούν από τη NOVA μέσα στο καλοκαίρι.

Επιπλέον, τα θεματικά κανάλια -και σε HD- έχουν να παρουσιάσουν τα κορυφαία και πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ενώ ακόμη περισσότερες ώρες παιδικού προγράμματος θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους που κάνουν διακοπές!

Τέλος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 συμπαραγωγών της NOVA στο ελληνικό σινεμά, θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 22:00, οι 52 καλύτερες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου!

Δείτε το σχετικό video:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube