Με μεγάλη αγωνία συνεχίζεται το κυρίως ταμπλώ της διοργάνωσης του N’JOY UNI-Tennis αλλά και του N’JOY UNI-Basket. Αναφερόμαστε και στις δύο διοργανώσεις καθώς βρισκόμαστε προ των πυλών των τελικών και έτσι το ενδιαφέρον και οι μονομαχίες κορυφώνονται σε όλα τα μέτωπα.

Σε ό,τι αφορά το N’JOY UNI-Basket βρισκόμαστε στο τέλος της Φάσης των 16 και τα φαβορί ως τώρα έχουν κάνει το καθήκον τους. Παρέλαση αστέρων από το κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου όπου πλέον οι ομάδες εβρισκόμενες στα νοκ άουτ παιχνίδια αγωνίζονται όσο πιο πλήρεις γίνεται, κατεβάζοντας όλα τα μεγάλα ονόματά τους και τα κρυφά τους χαρτιά. Ομάδες όπως οι Over the River, η L.A. Shakers, οι Λούστροι, οι Χάρακες, οι Patriots, οι Paralies, οι Mazoo and the Zoo, η Shake n’Bake έχουν ακονίσει τα μαχαίρια τους και ετοιμάζονται για τον Γολγοθά μέχρι τον τελικό της 4ης Ιουλίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί θα απολαύσουμε σε έναν πιο ελεύθερο και θεαματικό ρόλο πολλά γνωστά ονόματα της Α1 και της Α2.

Στην αντίπερα όχθη, στο N’JOY UNI-Tennis είναι κοινή ομολογία όλων των συμμετεχόντων ότι το επίπεδο έχει ανέβει. Φυσικά τα μεγάλα ονόματα στους άνδρες είναι ο Τόμμυ Ανδρουτσέλης και ο Γιάννης Ανδρουτσέλης αλλά υπάρχουν αρκετοί ακόμα παίχτες που έχουν φάει τα κορτς …με το κουτάλι από την πολύ παιδική τους ηλικία και αυτό όσο να’ναι φαίνεται και μέσα στους αγώνες. Ενδεικτικό παράδειγμα ο Φαφαλιός που σε ένα εκπληκτικό του παιχνίδι που διήρκησε 110 λεπτά έχασε από τον Γ.Ανδρουτσέλη στο Tie Break με σκορ 6-1, 6-7, 10-6. Επίσης ο περσινός κάτοχος της 3ης θέσης Γιώργος Καραγιάννης δείχνει πολύ ανεβασμένος, όπως και ο Μιχάλης Μυλωνάκης που περσυ τον δρόμο για τα τελικά του έκοψε, όχι και τόσο εύκολα ο Τ.Ανδρουτσέλης. Στις πολύ καλές παρουσίες της διοργάνωσης που άφησαν πολλές υποσχέσεις, συγκαταλέγονται ο Χάρης Αρώνης, ο Γιώργος Χειμαριός και ο Φώντας Υφαντής. Στις γυναίκες η Ασημάκου μαζί με τη Σταμπουλοπούλου, την Τσάκωνα και την Κοκκίνη αποτελούν την τετράδα των ημιτελικών ενώ παρά πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και η Μυρωνίδου με την Καταρτζή. Οι τελικοί θα διεξαχυούν στο άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι την Κυριακή 26 Ιουνίου με τους αγώνες να ξεκινούν στος 15:30 και τα μονά (γυναίκες και άνδρες) να ξεκινούν στις 18:30.

Τις τελευταίες ημέρες το RED BULL κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση τόσο στους αγώνες του μπάσκετ όσο και του τένις καθώς στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκονται ψυγεία του χορηγού και δροσίζονται οι αθλητές που το έχουν πραγματική ανάγκη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών αλλά και της υπερπροσπάθειας που καταβάλλουν.

Το Ν’JOY από την πλευρά του είναι ο μεγάλος χορηγός και παράλληλα η καρδιά της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως χωρίς την τεράστια συμβολή του brand της ΦΑΓΕ, o μεγαλύτερος αθλητικός φοιτητικός θεσμός της χώρας του N’JOY Unileague θα έχανε την δύναμή του και έτσι σε τόσο δύσκολους καιρούς που ζούμε, o ρόλος του κρίνεται κάτι περισσότερο από κομβικός για τους ίδιους τους φοιτητές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube