Λίγο πριν το Ευρωπαικό Grand Prix το προσεχές διήμερο, οι οδηγοί της Vodafone McLaren Mercedes, Jenson Button και Pedro de la Rosa θα βρεθούν απέναντι στις νέες μεγάλες ελπίδες του Ισπανικού αθλητισμού σε μια μοναδική πρόκληση στο Ciudad de las Artes y las Ciencias της Βαλένθια.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε διάφορες δραστηριότητες που θα περιλαμβάνουν μερικά από τα αθλήματα των μελών του Vodafone Team. Οι οδηγοί της Vodafone McLaren Mercedes θα δοκιμάσουν τη τύχη τους απέναντι στους αθλητές και τις αθλήτριες οι οποίοι υποστηρίζονται από τη Vodafone Ισπανίας ως μέρος του προγράμματος του Vodafone Team.

Το Vodafone Team είναι μια πρωτοπόρος πρωτοβουλία της Vodafone Ισπανίας η οποία αποσκοπεί στο να βοηθήσει υποσχόμενους αθλητές, άνδρες και γυναίκες, να εισέλθουν στην ελίτ του αθλήματός τους μέσα από ένα πρόγραμμα Ανάπτυξης Αθλητικού Ταλέντου. Παράλληλα το πρόγραμμα υποστηρίζει τους αθλητές και τις αθλήτριες και σε άλλους τομείς της ζωής τους βοηθώντας τους να αναπτύξουν τις προσωπικές επιδεξιότητες τους.

Τα έξι μέλη του Vodafone Team είναι:

-Maximo Cortes (Μηχανοκίνητος αθλητισμός)

-Sara Sorribes (Τένις)

-Gustavo Ballesteros (Ελεύθερο σκι)

-Jose Maria Orozco (Γκολφ)

-Daniel Caverzaschi (Τένις για ΑΜΕΑ)

-Jose Antonio Gonzalez Barato (Προπονητής ποδοσφαίρου)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube