Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή εκπομπή του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (18.00-19.00) «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

* Ποιες είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Σε ποιες θέσεις και ποιους παίκτες εστιάζει τις προτεραιότητες του ο Βαλβέρδε.

* Μέσα στην εβδομάδα τελειώνουν οι πωλήσεις του Σισέ στην Λάτσιο και του Μπουμσόνγκ σε ομάδα της Μπουντσεσλίγκα και ξεκινούν οι αγορές παικτών από την Πορτογαλία στο «τριφύλλι».

* Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα οι: Κάλα- Χοσέ Κάρλος έρχονται στην Αθήνα και υπογράφουν στην ΑΕΚ με τις ευλογίες του Χιμένεθ. Στην τελική ευθεία οι περιπτώσεις των: Δέλλα- Μανωλά και Μπέλεκ.

* Τελειώνουν σήμερα οι μεταγραφές των: Σολτάνι- Καστίγιο στον Άρη. Τον απόηχο της συνάντησης του Ζαγοράκη με τον Βρύζα στο περιθώριο της βάπτισης του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ. Μεταδίδει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος.

* Ρεπορτάζ από την άφιξη της εθνικής ομάδας Στίβου που κέρδισε την πρόκριση της στην Σούπερ Λίγκα στην Σμύρνη.

* Την άφιξη της εθνικής ομάδας κολύμβησης από το διεθνές τουρνουά στην Ρώμη.

* Ρεπορτάζ από την επιβλητική νίκη της εθνικής Ανδρών απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία στο Πόλο.

* Το συναρπαστικό φίνις στο Ράλλι Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε χθες.

* Όλα τα γκολ από τα χθεσινά παιχνίδια για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, τα μπαράζ στην Ισπανία , το φινάλε στην Αργεντινή αλλά και το Γκολντ Καπ που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

* Ρεπορτάζ από την ετήσια γιορτή της Πανελλήνιας Λέσχης Άρσεναλ με τιμώμενο πρόσωπο τον παλαίμαχο άσο της ομάδας Στιβ Μόροου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube